Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Νίκη Βόλου: Ενδιαφέρον για Σιμάκη-Τσιακλάγκανο-Φρουσκλιά


Για τον κόμπο γκαρντ Χρήστο Σιμάκη, που είναι Βολιώτης, αλλά έπαιξε τη χρονιά που τελείωσε στον ΓΑΣ Κομοτηνής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ενδιαφέρεται η Νίκη Βόλου.

Αναχωρεί αύριο για Πράγα η Εθνική Γυναικών (πρόγραμμα - ρόστερ)


Για την Πράγα αναχωρεί αύριο το πρωί (08.55) η Εθνική Γυναικών προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας (15-26 Ιουνίου).

H Εθνική θα συμμετάσχει στο Γ’ Όμιλο της διοργάνωσης και θα έχει αντιπάλους τις Σερβία, Σλοβενία και Γαλλία.

Μετονομασία της Μεταμόρφωσης σε Agria B.C.


Αλλάζει όνομα και διοίκηση η Μεταμόρφωση, αποτελώντας στην ουσία μία νέα ομάδα, που θα πάρει τη θέση των κιτρινόμαυρων στην Α2 ΕΣΚΑΘ. Συγκεκριμένα μετονομάζεται σε Agria Basketball Club και πρόεδρος της θα είναι ο παλιός διαιτητής Κώστας Βογιατζής, ενώ το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί τον κ. Απόστολο Κρεμαστά για όσα πρόσφερε τα προηγούμενα χρόνια στη Μεταμόρφωση.

Ολοκληρώθηκε το 2ο καλοκαιρινό εσωτερικό τουρνουά των "ΤΙΤΑΝΩΝ" Αλμυρού (φώτο)


Γέλια,χαρές, μουσική, πειράγματα, αγώνες, παιχνίδια, μετάλλια, διπλώματα....
Απ΄όλα είχε το 2ο καλοκαιρινό εσωτερικό τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία Μπάσκετ "ΤΙΤΑΝΕΣ" Αλμυρού, από 3-11 Ιουνίου στο κλειστό Γυμναστήριο του ΕΠΑΛ.
Στους αγώνες συμμετείχαν όλα τα παιδιά(αγόρια και κορίτσια) γεννημένα από 2002-2008, τα οποία χωρίστηκαν σε 4 κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους, δημιουργώντας 16 ομάδες και παίζοντας συνολικά 24 αγώνες.

Χωρίς συμμετοχή από την ΕΣΚΑΘ το Πανελλήνιο Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών (Τελική Φάση)


Η τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, διοργανώνεται από την Ε.Ο.Κ., την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και το Δήμο Μονεμβασίας και θα διεξαχθεί στους Μολάους Λακωνίας, από 19 έως 23 Ιουνίου 2017.

Αφιέρωμα στην ελληνική ομάδα Εθνικής Νέων Ανδρών από τη FIBA


Η Εθνική Νέων Ανδρών πάτησε παρκέ χθες και η FIBA έκανε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην ελληνική ομάδα, η οποία είναι ουσιαστικά η γενιά που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στο Βόλο πριν από δύο χρόνια.

Τα Highlights από τον 5ο τελικό του ΝΒΑ Cleveland Cavaliers vs GS Warriors


Ανανέωσε ο Γιώργος Παρασκευάς με Ολυμπιακό Βόλου


Στην ανανέωση της συνεργασίας τους για την αθλητική περίοδο 2017-18 συμφώνησαν ο Γιώργος Παρασκευάς και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου .

Τουρνουά μπάσκετ 3on3 από τον Σπάρτακο Λάρισας


Ο Σπάρτακος  διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 για παιδιά Δημοτικού - Γυμνασίου -Λυκείου την Πέμπτη 15  και την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017  στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 15ου Γυμνασίου Λάρισας .

Αλλαγή Προέδρου στη Μεταμόρφωση.


Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στα διοικητικά της Μεταμόρφωσης, αφού ο Απόστολος Κρεμαστάς μετά από πολλά χρόνια αποχώρησε οικειοθελώς από την διοίκηση της Μεταμόρφωσης.

Έτσι, νέος πρόεδρος της  ομάδας μπάσκετ είναι ο Κωνσταντίνος Βογιατζής, γιος του αείμνηστου παράγοντα του βολιώτικου μπάσκετ Παναγιώτη Βογιατζή.