Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Έκανε "δικό" της τον Σκαμάγκα η Αγριά.

Παίκτης της ανδρικής ομάδας της Αγριάς θα είναι για την επόμενη χρονιά ο Σταμάτης Σκαμάγκας μετά την οριστική συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου.

Συνεχίζει και ο Νίκος Καγιαμανίδης στους Γόμφους.


Συνεχίζουν οι  ανανεώσεις του Γ.Σ. Γόμφων για τη νέα σεζόν , καθώς σήμερα το Δ.Σ. του συλλόγου ανακοίνωσε ότι κρατάει στην δύναμή του και τον Νίκο Καγιαμανίδη .

Ανακοίνωσε Καρασάββα η Αγριά B.C.


Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο μπαράζ ανόδου η ομάδα της Αγριάς προχώρησε στην 4η φετινή της μεταγραφή  (Γεωργατζής - Κουρατίδης - Στάμος) , ανακοινώνοντας την προσθήκη του Χρήστου Καρασάββα από το BC Volos.

Ολυμπιακός Βόλου: Διαφήμιση του μπάσκετ στον τελικό καλαθοσφαίρισης κορασίδων

Από τον Ολυμπιακό Βόλου λάβαμε το παρακάτω δελτίο τυπου το οποίο και δημοσιεύουμε:

Ενισχύεται με Δημήτρη Ελευθερίου ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»

«Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» ανακοίνωσε  την προσθήκη του Δημήτρη Ελευθερίου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ για την ΆΝΟΔΟ στην Α1 και λήξη σεζόν για τους μικρούς της ΝΒΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.


Την ερχόμενη Τετάρτη 8/7 η ΝΒΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ θα πραγματοποιήσει δυο οικογενειακά φιλικά παιχνίδια. Στις 19.15 μ.μ οι ΠΑΙΔΕΣ θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους ΕΦΗΒΟΥΣ και στις 20.30 οι ΝΕΟΙ αθλητές (φετινές μεταγραφές) του αντρικού τμήματος θα αναμετρηθούν με τους ΠΑΛΙΟΥΣ.

Στην Ολυμπιάδα Λάρισας η ταλαντούχα Ελένη Τζέλιου.


Ο Α.Σ.Ολυμπιάδα Λάρισας ανακοίνωσε την απόκτηση της νεαρής δυναμικής point guard από τα Τρίκαλα Ελένης Τζέλιου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα  τόσο στο τμήμα των Νεανίδων, όσο και στο τμήμα των Γυναικών.

Επιστροφή Σωτήρη Δήμου στους Δαναούς


Την επιστροφή του Σωτήρη Δήμου ανακοίνωσε ο Α Σ Δαναοί Τρίκαλα που είναι και η πρώτη μεταγραφή για την τρέχουσα περίοδο.