Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Συγχαίρει Ιωάννου και Τριανταφύλλου ο Αίολος Τρικάλων

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«To Δ.Σ του Αιόλου Τρικάλων συγχαίρει τους αθλητές Ιωάννου Απόστολο & Τριανταφύλλου Παναγιώτη για την προεπιλογή τους για την Εθνική ομάδα Παμπαίδων μπάσκετ.

Έτοιμος ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας για το αυριανό παιχνίδι


Πανέτοιμος και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά είναι ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας για το αυριανό παιχνίδι στο κλειστό της Νεάπολης (17:00) με αντίπαλο τον Διαγόρα  Δρυοπιδέων.

Στις προπονήσεις του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2005) ο Αλέξης του Κεραυνού


Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Μίκρας Β’ , θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένοι το 2005):

Ιωάννου - Τριανταφύλλου - Πρέκας στην προπόνηση του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν.2004)


Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, στο γήπεδο της Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένοι το 2004):

Μοίρασε εισιτήρια στο 1ο ΓΕΛ Λάρισας ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας


Στο 1ο ΓΕΛ Λάρισας βρέθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του Ερμή Αγιάς-Λάρισας αποτελούμενη από τους Βρεττά, Τσούλκα, Τσούμα και Χανέλι.

Δύσκολη αποστολή στην Καβάλα για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ


Καθοριστικό ματς για τη συνέχεια, αυτό που δίνει στην Καβάλα ο Α.Σ.Καρδίτσας το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Μια δύσκολη και απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση, στην οποία οι «κυανόλευκοι» θα κυνηγήσουν τη νίκη.

Tα Highlights του αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 84-75


Τσουμπάνου και Κανελλοπούλου στην προπόνηση του κλιμακίου Βορρά Παγκορασίδων


Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12:30 στο βοηθητικό Γήπεδο του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί προπόνηση του κλιμακίου Βορρά Παγκορασίδων.

Προπόνηση για το κλιμακίου Βορρά Κορασίδων. (Oνόματα)


Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:00 στο Γήπεδο Μίκρας Β΄ θα πραγματοποιηθεί προπόνηση του κλιμακίου Βορρά Κορασίδων. Για τον λόγο αυτό καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες: