Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Ο Ανδρέας Θανασάρας στους Τιτάνες Παλαμά

Με μια λυτή ανακοίνωση οι Τιτάνες Παλαμά γνωστοποίησαν την απόκτηση του Ανδρέα Θανασάρα από τους Ίκαρους Τρικάλων.

Ανανέωσε με Τιτάνες Παλαμά ο Νίκος Κατσαδούρος.

Τη φανέλα των Τιτάνων Παλαμά θα συνεχίσει να φοράει ο Νίκος Κατσαδούρος και στη νέα αγωνιστική περίοδο καθως οι παλαμιώτες  ανακοίνωσαν  την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη μια χρονιά.

Επίσημα στην Δόξα Λευκάδος ο Γρηγόρης Γιασσάρης


Η Δόξα Λευκάδος ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Γρηγόρη Γιασσάρη όπως σας είχαμε ενημερώσει (εδώ) και πλέον ο Λαρισαίος τεχνικός θα αναλάβει το δύσκολο έργο να την οδηγήσει εκ νέου στον δρόμο των επιτυχιών.

Φιλικά στο Βερολίνο για την Εθνική Εφήβων - Παρόν ο Καρδιτσιώτης Θωμάς Ζευγαράς


Η Εθνική Εφήβων αναχώρησε σήμερα με προορισμό το Βερολίνο, όπου θα δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας με την αντίστοιχη της Γερμανίας, στο δρόμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 (Λετονία, 28/7-5/8).

Αποτελέσματα - Πρόγραμμα Ευρωπαικού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών


Η Εθνική Νέων Ανδρών ηττήθηκε από την Μεγάλη Βρετανία και στις 20 Ιουλίου στις 16.45 καλείται να αναμετρηθεί με την Ισλανδία για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία,αφού αγωνίζεται πλέον στο γκρουπ για τις θέσεις 13-16 και οι τρεις τελευταίες ομάδες της κατάταξης υποβιβάζονται.

Μπαράζ ανανεώσεων στον Αστέρα Λάρισας (Φώτο)


Ο Αστέρας Λάρισας   με την σύμφωνη γνώμη και του  προπονητή  Βασίλη Ρουκά ανακοίνωσε την συνέχιση  της συνεργασίας για τη σεζόν 2018-2019 με έξι παίκτες και συγκεκριμένα με τους  Μανώλη Γεωργάκη, Παναγιώτη Ντικούδη , Γιώργο Οικονόμου, Θανάση Πολύζο, Λάμπρο Σκούμα και Σπύρο Μπαζάκη.

Στέφανος Πέρκος: «'Ολες οι μεταγραφές ήταν πρώτες επιλογές - Κλείνουμε το ρόστερ με έναν πάουερ φόργουορντ»


Με γρήγορες και στοχευμένες κινήσεις προχώρησε μέχρι στιγμής στο φετινό μεταγραφικό παζάρι η ομάδα του Ερμή Αγιάς, η οποία έχει συγκροτήσει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το ρόστερ για τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.