Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Παπαδόπουλος: «Ήμασταν για ένα ακόμη παχνίδι άστοχοι»


Η Εθνική Παίδων δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κροατία, βρέθηκε στην τρίτη θέση στη βαθμολογία του ομίλου και πλέον θα αντιμετωπίσει την Εσθονία στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα.

Ηττα με 71-83 από την Κροατία και τρίτη θέση στον όμιλο για την Εθνική Παίδων.Καλός για ακόμα μία φορά ο Βησσαρίου (Φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Παίδων γνώρισε την ήττα με 83-71 από την Κροατία στον τρίτο της αγώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, που διεξάγεται στο Νόβι Σαντ. Έτσι με απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες κατέλαβε την τρίτη θέση του τρίτου ομίλου και θα αντιμετωπίσει την Τρίτη στις 19:15 τη δεύτερη του τετάρτου ομίλου, Εσθονία, σε νοκ άουτ αγώνα για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Σπύρος Στρατίκης: «Στόχος μας είναι να αγαπήσουν τα παιδιά το άθλημα της καλαθοσφαίρισης»


Ο αγωνιστικός σχεδιασμός της Αγριάς, προχωράει με γοργούς ρυθμούς, το παζλ σιγά σιγά μεταγραφικά φτάνει στην ολοκλήρωση του και ο νέος προπονητής της ομάδας Σπύρος Στρατίκης
μίλησε αποκλειστικά στο billkara.blogspot ,  για τις πρώτες εντυπώσεις του, την νέα σεζόν, ανέλυσε το πλάνο που έχει θέσει ο ίδιος και έδειξε έτοιμος για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Επικράτησε του Λουξεμβούργου με 55-62 η Εθνική Νεανίδων και πήρε την 11η θέση στο Ευρωπαϊκό (Β΄ κατηγορία)


Την 11η θέση κατέκτησε η Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄ κατηγορία) που διεξάγεται στην Αυστρία, καθώς στο τελευταίο της παιχνίδι κατάταξης νίκησε το Λουξεμβούργο με 55-62.

Ζευγάρωσε τις φιλικές νίκες επί της Φινλανδίας η Εθνική Κορασίδων


Η Εθνική Κορασίδων πήρε τη νίκη και στο δεύτερο φιλικό απέναντι στην Φινλανδία στο αθλητρικό κέντρο Σούσι.

Αποχώρησε και ο Βασίλης Φίκας από το Δ.Σ της Καλαμπάκας.


Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο  Κωνσταντινίδη και την παραίτηση του μέλους της διοίκησης Πάνου Κολιού, ήρθε σήμερα μια ακόμα παραίτηση από το Δ.Σ. της ομάδας της Καλαμπάκας.

Δείτε ζωντανά στις 19:15 τον αγώνα Ελλάδα-Κροατία για το Ευρωπαϊκό Παίδων


Δείτε ζωντανά στις 15:15 τον αγώνα Λουξεμβούργο-Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Νεανίδων (Β΄ κατηγορία)


Λύση συνεργασίας του Α.Ο.Καλαμπάκας με Χρήστο Κωνσταντινίδη.


Σε αναζήτηση  νέου τεχνικού  που θα οδηγήσει την ομάδα με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας βρίσκετε ο Α.Ο.Καλαμπάκας , καθώς πριν ένα μήνα περίπου είχε ανακοινωθεί (εδώ) η συνέχιση της συνεργασία με  τον Χρήστο Κωνσταντινίδη και σήμερα έγινε γνωστή η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών .

Παραίτηση Παναγιώτη Κολιού από το Δ.Σ. του Α.Ο.Καλαμπάκας.


Ο Παναγιώτης Κολιός , ένας από τους βασικούς παράγοντες στην  φετινή επιτυχημένη χρονιά του  Α.Ο.Καλαμπάκας ,  με ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την παραίτηση του από το Δ.Σ του συλλόγου.

Το Πανόραμα του Ευρωπαϊκού Παίδων. (2η ημέρα)


Δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 και η Εθνική Παίδων γνώρισε την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση.

Αποτελέσματα – Πρόγραμμα αγώνων στο Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Νεανίδων (Β΄ κατηγορία)


Το Λουξεμβούργο είναι ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Νεανίδων (12/8, 15.15) στους αγώνες κατάταξης (θέσεις 11-12) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β΄ κατηγορία) που διεξάγεται στην Αυστρία.