Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Ελισάβετ Μπουντούρη: «Βρίσκουμε πάντα λύσεις»


Η Ελισάβετ Μπουτούρη είναι εκεί για να βοηθήσει όποτε της ζητηθεί. Ακόμη κι αν χρειαστεί να ευστοχήσει πίσω από το κέντρο του γηπέδου στη λήξη του χρόνου, όπως το έπραξε με την ΠΓΔΜ.

Γεωργία Γρηγοροπούλου: «Είχαμε μόνο μια ευκαιρία»


Η Γεωργία Γρηγοροπούλου είναι από τις παίκτριες που έχουν κάνει ένα βήμα μπροστά σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 Β’ Κατηγορίας στο Μαυροβούνιο.

Κρόνος Τρικάλων : Συνεργασία με τις ακαδημίες ¨PAO BC¨ και ¨ΓΣ Περιστερίου¨. Ξεκίνησαν οι εγγραφές.


Η Ακαδημία Μπάσκετ ¨Κρόνος Τρικάλων¨ ανακοίνωσε  τη συνεργασία της με  τις ακαδημίες μπάσκετ ¨PAO BC¨ και ¨ΓΣ Περιστερίου¨.

Τα "ευχαριστώ" της ΕΟΚ για την φιλοξενία της Εθνικής Γυναικών (φώτο)


Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στα Ιωάννινα με την Ελληνική Ομοσπονδία να ευχαριστεί το ξενοδοχείο Epirus Pallas, το γυμναστήριο Epirus Sport & Health Center και το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων (Vip  & Luxury Services ) για την βοήθεια όλο το διάστημα της παραμονής της ομάδας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Άνετη πρόκριση στα ημιτελικά για την Εθνική Κορασίδων. Επικράτησε της Σλοβενίας με 77-43. (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Κορασίδων τα κατάφερε κάτι παραπάνω από καλά και στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 στο Μαυροβούνιο. Πήρε τη νίκη από την Σλοβενία με 77-43 και διεκδικεί στους ημιτελικούς μία από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στην Α’ Κατηγορία.

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες των Δαναών Τρικάλων - Συνεχίζονται οι εγγραφές.


Η ανακοίνωση:
«Άρχισαν εγγραφές για τα τμήματα υποδομής των Δαναών Τρικάλων.

"Πρώτη" στις 4/9 για την ακαδημία του Γ. Σ. Σοφάδων.

Η ανακοίνωση:
«Ξεκινούν την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα τμήματα της ακαδημίας του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων.

Ξεκινούν 27/8/2018 οι Εγγραφές & Προπονήσεις στην Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΟ Καλαμπάκας.


Από 27/8/2018 και ώρες 14:30-17:30 μπορούν οι γονείς των αθλητών & αθλητριών να προσέρχονται στο Βλαχάβειο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας, για την εγγραφή των παιδιών τους, καθώς και να ενημερωθούν για τη λειτουργία των τμημάτων την περίοδο 2018-2019, αλλά και να λάβουν το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: Ξεκίνημα φιλικών με τους Zhejiang Lions του Γιάννη Μπουρούση


Με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς ξεκινά τη Δευτέρα 27 Αυγούστου τους φιλικούς αγώνες ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που στις 4.30 στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι θα αντιμετωπίσει τους Zhejiang Lions!!!

Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα Ελλάδα-Σλοβενία για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Κορασίδων (Β΄ κατηγορία)


Στις 27/8 η "πρώτη" για τον Ελευθεριακό Α.Σ. Liberta


Η ανακοίνωση:
«Την ερχόμενη Δευτέρα 27.8 το τμήμα Μπάσκετ ξεκινάει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Έναρξη προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ


Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου αρχίζει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ξεκίνημα στις 28/8 για τις ακαδημίες του Μύτικα - Άρχισαν οι εγγραφές.

Η ανακοίνωση:
«Η Ακαδημία μας ανοίγει τις πύλες της!!!
Άρχισαν οι εγγραφές νέων και παλαιών αθλητών για τη νέα σεζόν 2018-2019.

Έναρξη προπονήσεων και εγγραφών για τις ακαδημίες του Γ.Σ.Αλμυρού.

Η ανακοίνωση
«Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Σ.Α ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 18:00  μ.μ.

Ο γυμναστής Ν. Αθανασιάδη στις ακαδημίες μπάσκετ της Νίκης Βόλου.


Η ανακοίνωση:
«Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές, που αποτελούν το μέλλον του Συλλόγου, η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συνεργασία με τον γυμναστή Νίκο Αθανασιάδη.

Ρετρό : Ο Κεραυνός Λάρισας Πρωταθλητής Εφήβων Ελλάδος το 1999


Σαν σήμερα πριν 19 χρόνια η εφηβική ομάδα του Κεραυνού , με τον Βασίλη Σπανούλη στις τάξεις της , κατακτά για 1η φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων , που διεξάγεται στη πόλη του Βόλου.

Δύο ανανεώσεις και μια μεταγραφή για τον Πλατύκαμπο.(φώτο)


Συνέχεια στις ανανεώσεις των παικτών από την περσινή ομάδα έδωσε σήμερα η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνοντας τις ανανεώσεις των Λευτέρη Λευκαδίτη και Γιάκου Μανώλη.

O Σπανούλης βάφτισε την κόρη του.!


Το… τελευταίο μέλος της οικογένειας Σπανούλη πήρε τη δική του σειρά και η μικρή Αναστασία βαπτίστηκε σε ένα στενό περιβάλλον συγγενών και φίλων του ηγέτη του Ολυμπιακού.

Κάρτα υγείας αθλητή σε όλα τα πρωταθλήματα.


Οριστική πρέπει να θεωρείται η εφαρμογή του μέτρου της κάρτας υγείας αθλητή που θα ισχύσει από την περίοδο 2018-19 σε ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα πρωταθλήματα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά αλλά και στις προπονήσεις!