Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Μια νίκη και μια ήττα για την Νίκη Βόλου στα φιλικά του σαββατοκύριακου.


Με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα ολοκλήρωσε η ομάδα της Νίκης Βόλου το φιλικό τουρνουά που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο (28-29 Σεπτεμβρίου) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, απέναντι σε δύο ομάδες Β' Εθνικής.

Παρελθόν ο Μελισσαράτος από την Λάρισα B.C.


Με μια λυτή ανακοίνωση η ΚΑΕ Λάρισα έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον 24 χρονών και με ύψος 2,05  σέντερ Πέτρο Μελισσαράτο , που είχε έρθει στην πόλη της Λάρισας τον Ιούλιο.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Γ.Σ.Αμπελώνα.

Από την Παρασκευή 13/9 η μεγαλύτερη ακαδημία της πόλης του Αμπελώνα , έχει πάρει μπροστά...

Επίτιμοι Διδάκτορες στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η καθηγήτρια Joan Duda και ο Παναγιώτης Γιαννάκης


Η Καθηγήτρια Joan Duda και ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα τιμηθούν με τον ανώτατο τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα.

Ολυμπιακός Βόλου:Ανανέωσε με Βασίλη Μπουσκολίτη - απόκτησε τον Φώτη Μπουσκολίτη.


H Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Μπουσκολίτη αλλά και την απόκτηση του Φώτη Μπουσκολίτη.

Πρόγραμμα Β’ Φάσης Κυπέλλου Γυναικών.


Το πρόγραμμα της Β΄Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών έχει ως εξής:

Στο ΔΑΚ Καρδίτσας ο αγώνας ΑΣ Καρδίτσας- ΑΟ Παγκρατίου - Όλες οι αλλαγές στις Εθνικές κατηγορίες


H EOK ανακοίνωσε  ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΣ Καρδίτσας- ΑΟ Παγκρατίου για την 1η αγωνιστική  του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 05/10/2019 και ώρας 17.00 αντί στο ΝΕΟ ΚΓ Καρδίτσας, θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Καρδίτσας.

Ξεκινά από την Κρήτη το πρόγραμμα της FIBA “Her world, her rules”


Το πρόγραμμα της FIBA “Her world, her rules” βρίσκει τη θέση του στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα ‘‘ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ’’ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με τη συνεργασία της Διεθνούς Ομοσπονδίας θα κάνει την πρώτη του στάση στην Κρήτη.

Εθνική Εφήβων: Το τουρνουά της Παραμυθιάς

Η Εθνική Εφήβων πήρε μέρος σε τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά και αναμετρήθηκε με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, το ΣΚ Ιωαννίνων και την ΚΑΕ Παραμυθιά.