Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Στον Γ.Σ.Νίκαιας ο Άκης Χαλκιάς!!!!


Ο Γ.Σ.Νίκαιας ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον έμπειρο ακόμα και σε Εθνικές κατηγορίες, Άκη Χαλκιά , που την περσινή σεζόν με  την ομάδα των Σοφάδων είχε 152 πόντους με 23 τρίποντα σε 17 αγώνες.

Ελλάδα - Ισπανία ζωντανά στις 21:15 από το Βόλο για την πρόκριση στον ΤΕΛΙΚΟ του Ευρωπαϊκού Εφήβων


Στην ψηφοφορία της FIBA για τον MVP του Ευρωπαϊκού Εφήβων Νικολαΐδης και Ρογκαβόπουλος


Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος διεκδικούν τον τίτλο του MVP στο FIBA U18 European Championship 2019 που ολοκληρώνεται αύριο στο Βόλο.

Η φωτογράφιση της Εθνικής Νέων Γυναικών

O Σίλας Τσούμας στον Γ. Σ.Φαρσάλων.

Ο Γ. Σ.Φαρσάλων, μετά την ανανέωση με τον Δημήτρη Δέσπο, προχώρησε και στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση, καθώς συμφώνησε με τον νεαρό ταλαντούχο Σίλα Τσούμα, ο οποίος τα δυο προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στην Α2 με τον Ερμή Αγιάς.

Sold Out ο ημιτελικός της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18.


Ο Βόλος έχει στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής Εφήβων από την αρχή σto Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18.

Στην Καλαμπάκα ο Βαγγέλης Τσιτσάνης.


Συνέχεια των μεταγραφών για τον Α.Ο. Καλαμπάκας που μετά τον Ροδόπουλο ανακοίνωσε και την μεταγραφή του Βαγγέλη Τσιτσάνη , που πέρυσι  με την ομάδα των Μαγων  είχε 100 πόντους σε 12 παιχνίδια.


Ζευγάρωσε τις νίκες στο Τουρνουά του Πόρτο η Εθνική Κορασίδων

Ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο και ένα εξίσου καλό τέταρτο, σφράγισαν την μεγάλη σε έκταση νίκη της Εθνικής Κορασίδων επί του Ισραήλ με 76-47 στο πλαίσιο του Διεθνούς Τουρνουά του Πόρτο.

Δηλώσεις Καλόγηρου και Ματσάγγου για τον ημιτελικό με την Ισπανία

Η Εθνική Εφήβων έχει φτάσει στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 με διαφορετικούς πρωταγωνιστές και παίκτες που γνωρίζουν καλά το ρόλο τους στο χρόνο που θα βρεθούν στο παρκέ.

Πρεμιέρα αύριο με Φινλανδία για την Εθνική Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ Κατηγορία)


Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β’ Κατηγορίας) που ξεκινά αύριο στην Πρίστινα του Κοσόβου ρίχνεται η Εθνική Νέων Γυναικών.