Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΕΑΛ - Ολύμπια 35-63 (Παιδικό Λάρισας)

Έχοντας σημαντικό προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, οι παίδες της Ολύμπια επικράτησαν της ΕΑΛ με 35-63, στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του 1ου ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος Λάρισας.

Στην τελική φάση των playoffs Ολυμπιακός και Μαρούσι - Aποτελέσματα και τα Φ.Α. της Α2’ Εθνικής



Ο Ολυμπιακός επικράτησε 80-55 του Πανερυθραϊκού και η το Μαρούσι πέρασε από την έδρα της Ελευθερούπολης με 106-102 σε δύο παρατάσεις. Έτσι με 3-0 προκρίθηκαν στην τελική φάση των playoffs που θα χαρίσει και το δεύτερο εισιτήριο για την άνοδο στην Α1 Ανδρών.

ΑΕΛ - Ίκαρος Νεάπολης 49-63 (Παιδικό Λάρισας)

Την πρώτη της νίκη στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος Λάρισας πανηγύρισε η ομάδα μπάσκετ του Ίκαρου Νεάπολης ,  επικρατώντας κάτω από αντίξοες πραγματικά συνθήκες λόγο του καύσωνα, της ΑΕΛ στo κλειστό του Αλκαζάρ με σκορ 49-63.

Από την Ανόρθωση στην ΓΕ Κέρκυρας ο Παντελής Σιμώτας.

 Η ΓΕ Κέρκυρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Παντελή Σιμώτα που πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα της Ανόρθωσης , με τον καλαθοσφαιριστή να δηλώνει:

Αίολος Β΄ - Φούντας Β΄ 25-55 (Παιδικό Τρικάλων) vid+φώτο

 

Κάτω από αντίξοες πραγματικά συνθήκες λόγο του καύσωνα , με τους νεαρούς αθλητές και των δύο ομάδων να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, το παιδικό του Φούντα 2 επικράτησε του Αίολου 2 με 25-55 στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος Τρικάλων.

Μπαράζ ανανεώσεων από την ΑΕΤ

Ούτε μία ούτε δύο αλλά σε επτά ανανεώσεις προχώρησε η ομάδα της ΑΕΤ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

“Κρεμάει” τα παπούτσια του ο Βασίλης Σπανούλης

Μόλις πριν από λίγο, ο Βασίλης Σπανούλης, με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε ότι σταματά, έχοντας φυσικά πρώτα ενημερώσει τους Προέδρους του Ολυμπιακού, κ.κ. Αγγελόπουλους.

BCL : ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Λαύριο απευθείας στους ομίλους, το Περιστέρι στα προκριματικά.

To Basketball Champions League ανακοίνωσε τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση για τη σεζόν 2021-22. Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και το Λαύριο Μegabolt θα βρεθούν απευθείας στους ομίλους και το Περιστέρι θα ξεκινήσει από τα προκριματικά.

Γ.Σ.Βόλου - Αιολικός 57-66 (Παιδικό Μαγνησίας)

 

Επιστροφή στις νίκες για το παιδικό του Αιολικού , που μετά την χθεσινή ήττα, επικράτησε σήμερα του Γ.Σ.Βόλου με 57-66 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Μαγνησίας.

Ίωνας - Νίκη Βόλου 60-68 (Παιδικό Μαγνησίας)


Η Νίκη Βόλου είναι πλέον η μοναδική ομάδα που συνεχίζει αήττητη στο παιδικό πρωτάθλημα Μαγνησίας , καθώς στον σημερινό αγώνα επικράτησε του αήττητου μέχρι χθες Ίωνα με 60-68.

Εθνική Ανδρών: Σημασία έχει ο προορισμός

Το ταξίδι για τη Βικτόρια ήταν εξ ορισμού δύσκολo για την Εθνική Ανδρών. Όπως και για αυτές της Τουρκίας, αλλά και την Κίνας για να βρεθούν στη δυτικότερη άκρη της αμερικανικής ηπείρου.