Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Άνετη νίκη και πρόκριση για το Πολυαθλητικό Τρικάλων με 79-37 επί του Γ.Σ. Φαλάνης

Σε έναν αγώνα όπου κυριάρχησε το Πολυαθλητικό Τρικάλων, η ομάδα της Φαλάνης ηττήθηκε με σκορ 37-79, στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Το Πολυαθλητικό μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, επιβάλλοντας τον ρυθμό του και ελέγχοντας πλήρως τον αγώνα. Με καλή άμυνα και οργανωμένες επιθέσεις, κατάφεραν να πάρουν μια άνετη διαφορά από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Ο Γ.Σ. Φαλάνης δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην πίεση των φιλοξενούμενων και παρουσίασε σημαντικά προβλήματα στην επίθεση, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να διεκδικήσει τον αγώνα. Οι παίκτες των Τρικάλων εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της Φαλάνης και με ταχύτατες αντεπιθέσεις κατάφεραν να αυξάνουν συνεχώς τη διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα δεν άλλαξε, με το Πολυαθλητικό να συνεχίζει την κυριαρχία του, προσθέτοντας εύκολους πόντους και διατηρώντας τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Φαλάνη δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έμεινε μακριά από τις προσδοκίες, ενώ το Πολυαθλητικό Τρικάλων πανηγύρισε μια εύκολη και επιβλητική νίκη, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.


Γ.Σ.Φαλάνης - Πολυαθλητικό Τρικάλων  37-79
Δεκάλεπτα: 11-20, 22-38, 26-57, 37-79
Διαιτητές: Γεωργούλης - Πανάγος
Γ.Σ.Φαλάνης (Γκουντελάκης Αν.) Αγοραστός , Συκάς 12(2), Μητραλής 13(1), Χασιώτης , Σοφιαζίδης 1, Μαλαμάς 2, Γεωργόπουλος 7, Αγοραστός Ν. 2 
Πολυαθλητικό Τρικάλων ( Αλεξίου) Διακάκης 10, Φούντας Φ. 2, Μαραθοκαμπίτης 7, Δουβλαντώνης 3(1), Αρκούδας 6, Τσάκος 4, Ευαγγελακόπουλος 4, Τσιάρας 10, Φούντας Γ. 4, Μοσωρας 14(1), Κατσαδούρος 10, Γεωργάκης 4