Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Εμφατική επικράτηση των Δαναών με 76-39 επί του Πλατυκάμπου στο Κύπελλο.

Στον αγώνα για το Κύπελλο, οι Δαναοί κυριάρχησαν απέναντι στον Πλατύκαμπο, πετυχαίνοντας μια άνετη νίκη με σκορ 76-39, έχοντας για κορυφαίο παίκτη το νέο απόκτημα Λεωνίδα Τριαντάφυλλου ο οποίος σημείωσε 28 πόντους με 8 τρίποντα!!!!.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στον αγώνα, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα. Με εξαιρετική άμυνα και γρήγορες επιθέσεις, οι Δαναοί κατάφεραν να πάρουν νωρίς μια σημαντική διαφορά, την οποία διατήρησαν και αύξησαν καθώς προχωρούσε ο αγώνας.

Ο Πλατύκαμπος, παρά τις προσπάθειες των παικτών του, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να αντιδράσει απέναντι στη σφιχτή άμυνα των Δαναών. Η ομάδα του Πλατυκάμπου δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στην επίθεση, με αποτέλεσμα να μένει αρκετά πίσω στο σκορ.

Από την πλευρά των Δαναών, ξεχώρισαν οι ταχύτατες αντεπιθέσεις και η ευστοχία στα σουτ από την περιφέρεια. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους Δαναούς να επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά τους και να εξασφαλίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με μια άνετη και εμφατική νίκη.

Δαναοί - Πλατύκαμπος  76-39
Δεκάλεπτα: 21-11, 44-18, 60-32, 76-39
Διαιτητές: Πράττος - Λιλλης
Δαναοί (Φόρος) Μπουρούσης 6(1), Κορωναίος 3, Χρηστάκος 8(2), Τσιτσάνης 16,  Τζιοβάρας , Τόλλιος 3(1),  Τζιαννης 2, Ξαγαράς 3, Μιχόπουλος 2, Χρυσός 5(1), Τριανταφύλλου 28(8).

Πλατύκαμπος (Μαυρακάκης) Μυλωνάς 3(1), Ψευτογιάννης ,  Ουγιάρος 2,  Γκιθωνας 5(1), Χάμος , Μπουγατσιάς 7, Μαργαρίτης , Πήχας 2, Μακρής 16, Παπατζέλος , Γκασδρόγκας 4.