Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Προσθήκη με μέλλον για τον Κεραυνό - Πήρε τον ταλαντούχο Κώστα Μπόρση και τα αδέρφια του από τον Ερμή Σχηματαρίου.


Μία επένδυση για το μέλλον εξασφάλισε ο Κεραυνος Λάρισας , που ανακοίνωσε την απόκτηση των  αδερφών Μπόρση  από τον Ερμή Σχηματαρίου.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την προσθήκη στην ομάδα μας ενός ακόμη ταλαντούχου νεαρού αθλητή, του Μπόρση Κώστα (2006 1.86) καθώς και των 2 μικρότερων αδερφών του Σταύρου Μπόρση (2007) και Μάριου Μπόρση(2010)!!!

Ο Κώστας την προηγούμενη χρονιά ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Παμπαίδων Στερεάς Ελλάδος στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ όντας πρώτος σκόρερ του τελικού με 40 πόντους καθώς και πρώτος ριμπάουντερ τού τουρνουά με την ομάδα του Πρωτέα Σχηματαρίου!!!  Μάλιστα στην αρχή της φετινής χρονιάς ήταν προσωπική επιλογή του κοουτς Οικονόμου Νίκου στην ομάδα Γ εθνικής του Ερμή Σχηματαρίου!!!!

Η ομάδα μας καλωσορίζει τους 3 αδερφούς στο Κεραυνό και τούς εύχεται υγεία και καλή πρόοδο!!!Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ και στους γονείς και παππούδες των παιδιών πού εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην ομάδα μας.

Από την πλευρά μας υποσχόμαστε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών της ομάδα μας καθώς και των τόσων ταλαντούχων παιχτών της!!!»