Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ (Φώτο)


Με τη συμμετοχή των παιδιών των Ακαδημιών μας, της ανδρικής ομάδας και πάρα πολλών γονέων έγινε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας ο αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς των Ακαδημιών του συλλόγου μας.


Παρόντες ο πρόεδρος της ΔΕ κ. Χαράλαμπος Τουτουτζόγλου, τα υπόλοιπα μέλη της ΔΕ και οι προπονητές των μικρών αθλητών. Ο πρόεδρος της ΔΕ αφού ευχήθηκε σε όλους μια καλή αθλητική χρονιά με υγεία και αθλητικές επιτυχίες ανέφερε ότι ο σκοπός των Ακαδημιών δεν είναι ο στείρος πτωταθλητισμός αλλά η συστηματική προαγωγή, ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος. Μέσω της συστηματικής άθλησης διαπλάθονται πνευματικοί και ηθικοί χαρακτήρες και σε αυτό τον τομέα η Νίκη Βόλου είναι πρωταθλήτρια εδώ και πολλά χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα οι μικροί αθλητές μας ανέπτυξαν φιλικούς και πνευματικούς δεσμούς και διαμόρφωσαν σχέσεις που θα αντέξουν στο χρόνο. Οι προπονητές μας και οι συνεργάτες μας προσπαθούν να προβάλουν το αρχαίο γνωμικό "Νους υγιής εν σώματι υγιή".

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευχαριστούμε αθλητές και γονείς που αγκαλιάζουν το έργο μας και στηρίζουν τις προσπάθειές μας. Η Νίκη Βόλου είναι μια μεγάλη οικογένεια με αρχές και αξίες και στο μέλλον χάρη σε αυτά τα παιδιά θα βρει τη θέση που της αξίζει στο ελληνικό μπασκετικό στερέωμα.
Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στο 2ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας τις απογευματινές ώρες.