Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Τελετή λήξης από τον Αιολικό



Την  Τετάρτη 26 Ιουνίου  2019 και ώρα 19.00 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης  του Αιολικού Βόλου  στο Κλειστό “ΒΑΚΗΣΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ” παρουσία των παιδιών της ακαδημίας ,των οικογενειών τους  και των μελών του συλλόγου.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα διαγωνιστικά παιχνίδια της μικρής και μεσαίας κατηγορίας(φιναλίστ του τουρνουά) με νικητές στη μικρή κατηγορία τον Τσακατίρη Γεώργιο και στην μεσαία κατηγορία τον Μποίλη Ευάγγελο . Στη συνέχεια διεξήχθη αγώνας μεταξύ της αντρικής και της εφηβικής ομάδας(για το 2019-20) με νικήτρια την εφηβική. Στο ημίχρονο έγινε διαγωνισμός καρφωμάτων (φιναλίστ )με νικητή τον Παναγιώτη Λογοδότη, διαγωνισμός τριπόντων (φιναλίστ)με νικητή τον Απόλλωνα Μισαηλίδη γεννημένος το 2005. Εκτός συναγωνισμού διαγωνίστηκαν στα τρίποντα και οι Σούλης, Λογοδότης, τιμής ένεκεν για τη συμμετοχή τους  στα κλιμάκια επί σειρά ετών, χωρίς να υπάρξει νικητής. 

Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο υπεύθυνος της ακαδημίας Σαμαράς Αντώνης  ο οποίος  αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση  του Δ.Σ.

Το τέλος του εσωτερικού  πρωταθλήματος του Αιολικού ‘ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΥΜΠΑΣ” σε συνεργασία με την Φλόγα συμπίπτει με τη λήξη της αγωνιστικής μας χρονιάς.
 Στο εσωτερικό πρωτάθλημα στη μνήμη του ιδρυτικού μέλους Γρηγόρη Τύμπα διεξήχθησαν 90 αγώνες (20/5/2019-26/6/2019)από Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες 17.00 έως 22.30 στο Γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας. 

Οι αθλητές και  οι αθλήτριες  ήταν χωρισμένοι ηλικιακά σε τρεις κατηγορίες μεγάλη, μεσαία, μικρή. Όλη η ακαδημία επί ένα μήνα και πλέον ήταν σε πλήρη εγρήγορση. Τους αγώνες συνόδευε μουσική και ενθουσίαζε όλους τους αθλητές. Χαρακτηριστικά των αγώνων η ανταγωνιστικότητα, το πάθος για τη νίκη, αλλά και η διασκέδαση συγχρόνως . Τα αποτελέσματα και οι απονομές του εσωτερικού πρωταθλήματος έχουν την τιμητική τους σήμερα. Οι απονομές των αθλητών που διέπρεψαν κατά την αγωνιστική χρονιά 2018-19 (πρωταθλητές εφήβων , πρωταθλητές παίδων  Ν. Μαγνησίας κ.τ.λ.)   θα τιμηθούν στην κοπή της πίτας με την καινούργια χρονιά . Επιπλέον ως Δ.Σ. θα θέλαμε επειδή αισθανόμαστε πραγματικά  υπερήφανοι για τα παιδιά μας να πούμε  δύο λόγια  σήμερα που συμπληρώνονται 6 χρόνια  από την ίδρυση του συλλόγου. 

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 2013-2019 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ.

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ:
1)2013  η ίδρυση του συλλόγου από καθηγητές Φ.Α.
2)2014-15 άνοδος από την Β’Ε.Σ.ΚΑ.Θ. ΣΤΗΝ Α2
3)2015-16 Δευτεραθλήτρια η ομάδα παίδων στο Ν. Μαγνησίας
4)2015-16 Δευτεραθλήτρια η ομάδα των εφήβων στο Ν. Μαγνησίας
5)2016-17 Πρωταθλήτρια η ομάδα παίδων στο Ν. Μαγνησίας
6)2017-18 Δευτεραθλήτρια η ομάδα παίδων στο Ν.Μαγνησίας
7)2017-18 Άνοδος της αντρικής  ομάδας  από την Α2 στην Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.
8)2017-18 Πρωταθλήτρια η ομάδα των εφήβων στο Ν. Μαγνησίας, πρωταθλήτρια Θεσσαλίας,4η στη Β ’φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
9)Ο Παναγιώτης Λογοδότης κλήθηκε αρκετές φορές στα κλιμάκια της Εθνικής  Βορείου Ελλάδος.
10)Τέλος η αγωνιστική χρονιά 2018-19 θεωρείται άκρως επιτυχής και ίσως η καλύτερη από την ίδρυση του συλλόγου καθόσον η αντρική μας ομάδα αν και νεοφώτιστη παρέμεινε στην Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με πολύ καλή πορεία έχοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στον όμιλό της. Η παιδική μας ομάδα πρωταθλήτρια στο Ν. Μαγνησίας και δευτεραθλήτρια  στη Θεσσαλία. Η εφηβική μας ομάδα πρωταθλήτρια για μια ακόμη φορά στο Ν. Μαγνησίας. Οι νεάνιδες  με τη σειρά τους έφθασαν στον  τελικό Θεσσαλίας.
11)Τέλος ο Παναγιώτης Βαγιόπουλος συμπεριελήφθη στην αποστολή της Εθνικής Κωφών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ, που διεξάγεται στην Πολωνία.
 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς,  που μας εμπιστεύονται και μας δίνουν δύναμη να γινόμαστε καλύτεροι. 

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για τη βοήθεια τους σ’ αυτή μας την προσπάθεια .Όλοι μαζί έχουμε επιτύχει αυτά τα αποτελέσματα. Προτού σας ευχηθούμε  καλό καλοκαίρι, διότι  σήμερα μπορεί να έχουμε τη λήξη της χρονιάς, οι δράσεις όμως του Αιολικού θα συνεχισθούν    με το Καμπ μεταβατικής περιόδου από 1η Ιουλίου έως 19 Ιουλίου και με το SUMMERCAMP στη Χαλκιδική από 24/7 έως 30/7/2019.Όσοι πιστεύουν στη σκληρή δουλειά, μας ακολουθούν. Για όλους τους άλλους….ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! και ραντεβού τον Σεπτέμβρη”.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπεία της Φλόγας με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα. Ο  πρόεδρος του Ιωνικού κ. Σαχανίδης Χρήστος. Από το Δ.Σ. του Αιολικού  ο Ταμίας του συλλόγου κ. Σκυριανός Νικόλαος, η Αντιπρόεδρος κ. Αγαπίδη Βικτωρία, η Γραμματέας κ. Κιούση Ελένη, το μέλος κ. Μακρυκώστας Δημήτριος, η σύζυγος του προέδρου κ. Ρούσσου Άννα, το μέλος κ. Σωτηρίου Ζωή, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Σαμαράς Ιωάννης ,το μέλος Ρούσος Όθωνας. Παρών και ο επί σειρά ετών χορηγός (από την ίδρυση του συλλόγου) ο κ. Σαμαράς Γεώργιος. 

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε πλούσιος μπουφές με αναψυκτικά της Ε.Ψ.Α. την οποία  και ευχαριστούμε που κάθε χρόνο είναι παρούσα με την πλούσια χορηγία της στην τελετή λήξης. Τις  πεντανόστιμες“ΠΙΤΕΣ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗ” τους  ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά διότι σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου μας είναι το σήμα κατατεθέν πάντα οι πίτες Καπουράνη. Ευχαριστούμε επίσης τις κυρίες του συλλόγου για τις χειροποίητες πίτες, όπως και το αρτοποιείο “Αρτόπολις“για τις πίτες και τα κουλουράκια. Ευχαριστούμε την κ. Σοφία Τζοάννου για την άψογη συνεργασία της. Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο διαιτητών για την αποστολή των  διαιτητών  κ.κ. Παπαγιώτη Γεώργιο , Ηλιόπουλο Δαυίδ  και την γραμματεία την κ. Γκαλίδη Αλεξάνδρα ,τους οποίους και ευχαριστούμε για το παιχνίδι μεταξύ εφήβων ανδρών. Ευχαριστούμε τη φωτογράφο κ. Κατερίνα  Λίασκουγια την πολύ επιμελημένη της δουλειά . Ευχαριστούμε τον cameraman Σάβα Αναστασιάδη .Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου “ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ”.