Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Η Τελετή λήξης του BC VOLOS


Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 19-06-2019 η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής του BC VOLOS στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων και με την παρουσία κόσμου που γέμισε τις κερκίδες του κλειστού.



«Η τελετή έγινε παρουσία του εκπροσώπων της ΕΣΚΑΘ κ.Κρεμαστά Απόστολη και της κ.Φραγκούλη Ευγενίας, του Διαιτητή της Α1 κ.Ταφλέρη Δημήτρη και του πρώην παίκτη μας Τσιτσιγιάννη Γιώργου που αγωνίζεται τώρα στα εκπαιδευτήρια Δούκα στην Β’ Εθνική

Η εκδήλωση άρχισε με τους τελικούς αγώνες του 10 ου εσωτερικού τουρνουά σε όλες τις κατηγορίες και έκλεισε με τις απονομές. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριές μας πήραν μετάλλια και διπλώματα.

Η ομάδα μας τίμησε τον πρόεδρο της ΕΣΑΚΘ κ.Ντούγκο Δημήτρη για την προσφορά του στην Ελληνική και Θεσσαλική καλαθοσφαίριση με τιμητική πλακέτα και αναμνηστικά της ομάδας μας, τον Διαιτητή Δημήτρη Τζαφλέρη για την προσφορά του στην Ελληνική διαιτησία και τον πρώην παίκτη μας Γιώργο Τσιτσιγιάννη για την προσφορά του στην ομάδα μας .

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου κ. Ζαρκάδας Απόστολος, η κ. Ζαχαριάδου Ελένη (υπεύθυνη της «Πίστης») η πρόεδρος των Ελλήνων επιστημόνων κ. Τέα Βασιλική και ο Διεθνής Διαιτητής κ΄ Καρακατσούνης Χαράλαμπος που σφύριξε και τον αγώνα των ακαδημιών μας αρκούδες-λιοντάρια …σε ένα παιχνίδι χωρίς κριτική….που άφησε εποχή…

Επίσης παραβρέθηκαν πολλοί χορηγοί και άνθρωποι που βοήθησαν την ομάδα μας στη φετινή αγωνιστική περίοδο τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που είναι κοντά μας

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου, την τηλεόραση τους ΑΣΤΡΑ, το sport fm 89,5 το εστιατόριο Αίθριο, το ouzo therapy, για τη μεγάλη βοήθειά τους στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια έγινε οι απονομές των κυπέλλων στην ανδρική ομάδα μας για την παραμονή στην Α2 ΕΣΚΑΘ, και στην εφηβική ομάδα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο ομάδα των κορασίδων για την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Κατόπιν ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας. Η τελετή έκλεισε με το πέταγμα δεκάδων δώρων στον αέρα, με τους νεαρούς αθλητές μας να «μάχονται» για να τα αποκτήσουν…

Η αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου ήταν στολισμένη με τα σύμβολα της ομάδας μας, τα πανό των χορηγών μας και με δημιουργίες μπαλονιών από το «Το μπαλόνι».
Επίσης υπήρχε μουσική σε όλη τη διάρκεια της γιορτής, η οποία μεταδιδόταν ζωντανά από τη σελίδα μας στο fb … Ακόμη, ο τεχνικός μας Δ/ντης κ.Καρακατσούνης Ιωάννης και οι εκπρόσωποι της Εσκάθ μίλησαν στα παιδιά και τους γονείς, όπως επίσης και σ’ όλα τα τιμώμενα πρόσωπα και τους καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η ομάδα μας για μια ακόμα φορά θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, την Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου , τον ΣΔΚΜ και Σύνδεσμο Κριτών για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά και την τελετή λήξης όλο τον κόσμο που γέμισε τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Βάκης Παρασκευόπουλος και φανέρωσε την τεράστια δυναμική της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα. Τους ευχαριστούμε, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά και πιο σωστά. Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει το προπονητικό τιμ και όσους εργάζονται για την ομάδα μας και φέρνουν αυτά τα καταπληκτικά αποτελέσματα…».
Ευχαριστούμε και την ομάδα των ειδικών δυνάμεων διάσωσης για την εθελοντική παρουσία στην εκδήλωση μας

Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία αγάπη και να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι…

B.C.VOLOS-PLAY WITH “ PASSION “ αναφέρει η ανακοίνωση.