Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: Πανέτοιμος και αποφασισμένος για τη νίκη στο ματς της Τετάρτης με τον Αμύντα


Νίκη και μόνο νίκη θέλει την Τετάρτη ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που υποδέχεται στις 4 μ.μ. στο κλειστό τον Αμύντα, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών. Η Α2 έχει πλήρες πρόγραμμα την Τετάρτη με τη διεξαγωγή της εμβόλιμης αγωνιστικής, ενώ μετά το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών.


Ένα πολύ σημαντικό ματς περιμένει τους «κυανόλευκους» την Τετάρτη, καθώς ψάχνουν για νίκες που θα τους επιτρέψουν να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, μετά τα δυο παιχνίδια που κρίθηκαν στον πόντο με ατυχές αποτέλεσμα για την ομάδα της πόλης μας.

Στο ματς της Τετάρτης, ο Α.Σ.Καρδίτσας θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμος και αποφασισμένος για τη νίκη. Το ματς έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, μιας και ο Αμύντας είναι από τις κλασικές ομάδες της κατηγορίας, με παράδοση και αξιόλογη πορεία στο ελληνικό μπάσκετ. Η ομάδα της Αθήνας, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με άλλες δυο ομάδες και προέρχεται από ευρεία εντός έδρας νίκη με 92-66 επί του Ερμή Αγιάς. Το κύριο χαρακτηριστικό του Αμύντα, είναι το συμπαγές και ομοιογενές σύνολο, αφού ο κορμός της ομάδας παραμένει ο ίδιος, με τον ίδιο προπονητή τον κ.Ζαβό. Η σκληρή άμυνα και το ομαδικό παιχνίδι στην επίθεση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μιας ομάδας στην οποία κυριαρχεί το σύνολο. Οι πολύπειροι Ζούπας, Διαμαντόπουλος, Κερασοβίτης, Βογιατζής, Κουκουνιάς και Βαρδιάνος πλαισιώνονται από τους ταλαντούχους Τοπάλλι, Πίνη και Λιούνη, διαμορφώνοντας ένα ρόστερ με ξεκάθαρους ρόλους και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Από την άλλη μεριά, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ αφήνει πίσω του τα προηγούμενα παιχνίδια και ρίχνει όλο το βάρος στο ματς της Τετάρτης. Τα προβλήματα τραυματισμών δε λείπουν, όπως συμβαίνει άλλωστε από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως στην ομάδα υπάρχει προσμονή για το ματς και πίστη για τη νίκη. Οι «κυανόλευκοι» ποντάρουν πολλά στη στήριξη των φιλάθλων και παρά το γεγονός ότι είναι εργάσιμη ημέρα, περιμένουν και πάλι στο γήπεδο, τον καλύτερο «συμπαίκτη» τους, το φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Είναι σίγουρα ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι αποφασιστικής σημασίας για τη συνέχεια, σε ένα πρωτάθλημα που εξελίσσεται συναρπαστικά, με καταπληκτικές μονομαχίες σε κάθε αγώνα.

Διαιτητές του αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, έχουν οριστεί οι Παφίλης, Τσιαπλής και Ελευθεριάδης.