Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Γ. Παρασκευάς και Γ. Παπαδόπουλος μίλησαν στο WebRadio της ΕΟΚ για την εξέλιξη στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής


Στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του ΕΟΚ WebRadio με τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Μαρίνο Πρίντεζη, την… τιμητική της είχε και η Β’ Εθνική. Με αφορμή τη μεγάλη μάχη της παραμονής που γίνεται στον 3ο όμιλο, στον «αέρα» φιλοξενήθηκαν δύο άνθρωποι που οι ομάδες τους βρέθηκαν αντιμέτωπες την Κυριακή. Αρχικά, μίλησε ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Παρασκευάς, και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής του IBC, Γιάννης Παπαδόπουλος.


Ο Γιώργος Παρασκευάς μίλησε:

Για το παιχνίδι με το IBC:«Ήταν μια κακή ήττα για ‘μας, εντός έδρας. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε, για να ‘χουμε και σε περίπτωση ισοβαθμίας το πλεονέκτημα. Στη ισοβαθμία τώρα θα μας έχει 2-0 το IBC, οπότε έχει και το πλεονέκτημα».


Για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου: «Είναι δύο ιστορικές ομάδες ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου. Δυο ιστορικοί σύλλογοι που για ‘μένα είναι χαρά που παίζουν στη Β’ Εθνική. Είναι η προσπάθεια και των διοικούντων και των δύο ομάδων να κρατήσουν ψηλά αυτούς τους δύο συλλόγους. Αυτό το ματς το περιμένει όλη η πόλη, όπως και στον πρώτο γύρο. Όλη η πόλη ζει για το παιχνίδι της Κυριακής».


«Αυτήν τη βδομάδα ήδη δουλεύουμε πάνω στη Νίκη Βόλου. Μας ξέρουνε και τους ξέρουμε. Θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι. Μπορεί η Νίκη Βόλου να έχει καλύτερο ρόστερ και καλύτερη πορεία, αλλά σε αυτά τα τοπικά ντέρμπι δεν παίζουν ρόλο τόσο πολύ αυτά, όπως φάνηκε και στο 1ο παιχνίδι. Κατά την άποψή μου, ο πιο εύστοχος θα κερδίσει».


Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είπε:

Για τις δύο διαδοχικές νίκες (με Αναγέννηση Καρδίτσας και Ολυμπιακό Βόλου) μετά από εννέα σερί ήττες: «Εγώ και η ομάδα δε θεωρούσαμε ότι είμαστε στο καναβάτσο. Θεωρούμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Κάναμε πολλές καλές εμφανίσεις και εντός και εκτός έδρας, χάσαμε κάποια παιχνίδια στον πόντο, κάναμε κάποιες μεταγραφές τη μεταγραφική περίοδο με σκοπό να μεγαλώσουμε την ομάδα και ήδη φαίνονται αυτά τα αποτελέσματα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και περίμενα την αντίδρασή της. Κάναμε αυτές τις 2 σημαντικές νίκες και τώρα νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».


Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Το ερχόμενο παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας εντός έδρας είναι εντελώς στα μέτρα μας. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε στις λεπτομέρειες. Αν είμαστε καλά, θεωρώ ότι θα το παλέψουμε με ίσες πιθανότητες. Από ‘κει και πέρα, είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, αλλά όχι μόνο για εμάς, για όλες τις ομάδες του δικού μας βεληνεκούς. Όλες πρέπει να κάνουν μικρές υπερβάσεις. Εμείς πιστεύουμε ότι θα το καταφέρουμε αυτό».