Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Ξεκίνησε προετοιμασία η ΛΑΡΙΣΑ BC ACADEMY – Αρχίζουν οι εγγραφές στα ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ (Φώτο)

Το βράδυ της Δευτέρας  στις 20.30 πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας της ΛΑΡΙΣΑΣ BC ACADEMY (A.Σ. ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ) ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Σύμφωνα πάντα με το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον COVID – 19  παίκτες και προπονητές υποβλήθηκαν  σε τεστ PCR  και όλοι μαζί με μεγάλο ενθουσιασμό ξεκίνησαν την πρώτη τους προπόνηση έχοντας στο «τιμόνι» τον κ. ΒΑΣΙΛΗ ΡΟΥΚΑ και τον γυμναστή κ. Κων/νο Δούικα.

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν οι κ.κ. Λάμπρου Κων/νος, μέλος της διοίκησης , Άρης Γκαμπέτας team manager της ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ και ο έφορος Κων/νος Κονταξής 

Στόχος της ομάδας είναι πάνω από όλα το αθλητικό γίγνεσθαι όπως και να καταφέρει να ανεβάσει το επίπεδο του τοπικού μπάσκετ με την ομαδικότητα την υπευθυνότητα και την σοβαρότητα που τη διακρίνει .

Πολύ σύντομα ξεκινάνε και οι  εγγραφές όλων των τμημάτων υποδομής και με την συνεργασία των προπονητών της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ κ.κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΖΗΜΑ και κ. ΜΙΣΣΑ τα νέα παιδιά θα μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ και θα αποκτήσουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται ώστε στο μέλλον να υπάρξει σταδιακή προώθηση στην ομάδα της Α1 Εθνικής κατηγορίας ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ.