Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Μεγάλες πιθανότητες για ένα όμιλο με 14 ομάδες στην Α1 ΕΣΚΑΘ. (αναλυτικά οι ομάδες)

Σύμφωνα με πληροφορίες του billkara.blogspot , οι ανακατατάξεις στα Εθνικά πρωταθλήματα που είχαν σαν συνέπεια να πάρουν ανόδους αρκετές  ομάδες από την ΕΣΚΑΘ (Αγριά, Νίκαια 2012, Σοφάδες, ΑΟΤ), θα φέρουν  αλλαγές και στην Α1 ΕΣΚΑΘ .


Μετά από τις παραπάνω ανόδους αλλά και την επιστολή 9 σωματείων που ζητούσαν από την  Ένωση την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ σε ένα όμιλο , το Δ.Σ.  προσανατολίζετε προς αυτή την απόφαση , αν και ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. 

Σε αυτή την απόφαση θα παίξει ρόλο  ότι δυο ομάδες της Α1 ΕΣΚΑΘ μια από κάθε όμιλο (Ελευθεριακός και Ελασσόνα), δεν θα κατέβουν στην συγκεκριμένη κατηγορία , αλλά θα αγωνιστούν στην Α2 ΕΣΚΑΘ. Επίσης ακόμα μια ομάδα και συγκεκριμένα  ο Α.Ο. Κεραυνός δεν θα κατεβεί στην Α1 ΕΣΚΑΘ  συνεχίζοντας βέβαια τα τμήματα υποδομής του , καθώς υπάρχει ο Ν. Κεραυνός που θα πάρει μέρος στην Α1,  με αποτέλεσμα οι 14 ομάδες που θα αποτελέσουν τον ένα όμιλο να είναι οι εξής: 


1.Α.Ε.Β.ΔΙΜΗΝΙΟΥ
2.ΑΕΛ
3.Α.Ε.Σ.ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΒΟΛ
4.Α.Ε.Τ Ο ΑΡΗΣ
5.ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
6.Α.Ο.ΚΑΛ/ΚΑΣ
7.ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΟΛΟΥ
8.Α.Ο.ΦΟΙΒΟΣ ΛΑΡ.
9.Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ
10.ΔΑΝΑΟΙ ΤΡΙΚ.
11.Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ
12.ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ
13.ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΑΡ.
14.ΝΕΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡ.


Όλα αυτά βέβαια καθώς και η νέα προκήρυξη, μένουν να επιβεβαιωθούν και επίσημα από την ΕΣΚΑΘ μετά από Δ.Σ. που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα.