Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Νότου μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την  αποχώρηση του  από τους αγωνιστικούς χώρους παραχώρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Αναγέννησης Καρδίτσας o Κώστας Νότος.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πως νιώθεις που τη νέα χρονιά δεν θα φοράς την αγωνιστική στολή; 

• Εύκολη ερώτηση δύσκολη απάντηση και ακόμα πιο δύσκολη η απόφαση. Μια όμορφη μπασκετική διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Αποχωρώ από τους αγωνιστικούς χώρους γεμάτος μπάσκετ με αμέτρητες στιγμές συναισθημάτων και αξιών πού μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει.

Πως πιστεύεις ότι θα νιώσεις την πρώτη ημέρα με πολιτικά;     

•  Αν και συνειδητή η απόφαση δεν ξέρω ακόμα πώς θα νιώσω στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας ή στο πρώτο αγώνα της ομάδας. 

Ανατρέχοντας στην όμορφη σου μπασκετική πορεία ποιες ήταν οι τρεις στιγμές που μπορείς να ξεχωρίσεις; 

•  Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω… έζησα πολλές όμορφες στιγμές, γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους και έκανα φιλίες ζωής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους αυτούς πού με βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα μου. Σους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και γενικά όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Όμορφα χρόνια.  

Ως άνθρωπος του μπάσκετ και αρχηγός της ομάδας, τι αλλαγές ή τι νέο αέρα θέλεις να φέρεις από τη νέα σου θέση;

•  Η προσπάθεια  είναι συλλογική. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και υπάρχει διάθεσή  απ' όλους και σε όλα τα τμήματα. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε καθημερινά  για το καλύτερο της ομάδας… Για το καλύτερο της Αναγέννησης. 

Έχοντας ζήσει τη νέα εποχή της Αναγέννησης μπορείς να δεις μέχρι που μπορεί να φτάσει;

 •  Ήμασταν τυχεροί πού τα ζήσαμε… Παίκτες, Προπονητές, Διοίκηση και ο υπέροχος κόσμος της Αναγέννησης είμαστε ένα. Πάνω απ’ όλα η ομάδα. Έτσι θα συνεχίσουμε για να δούμε την Αναγέννηση να φτάνει ψηλά. 

Θα ήθελα ακόμη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Ομάδα μας που με εμπιστεύτηκε γ' αυτό το νέο ρόλο. Που ήμουν Αρχηγός της και ζήσαμε όλες αυτές τις όμορφες στιγμές και που στο σπίτι μου θα βρίσκεται η τελευταία φανέλα της μπασκετικής ζωής μου και αυτή θα είναι με το σήμα της Αναγέννησης. Τους Ευχαριστώ όλους!!