Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κ.Δ Θεσσαλίας (Φώτο)


Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κ.Δ Θεσσαλίας γιόρτασε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο εστιατόριο "Το Ψηστήρι"  παρουσία του συμβουλίου και των μελών του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Έφορος της ΕΟΚ κος Νικάκης Κώστας, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κος Ντούγκος Δημήτριος, ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΔΚΕ κος Ελευθεριάδης Παντελής, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Τρικάλων κος Λίλης Ματθαίος, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Κιλκίς κος Ελευθεριάδης Πλούταρχος, ο πρόεδρος και το μέλος της ΚΕΔ /ΕΣΚΑΘ κοι Χλωρός Νίκος και Βαρνάς Γιώργος, ο πρώην πρόεδρος της ΟΔΚΕ κος Καφφές Ηλίας, ο Διεθνής καθηγητής διαιτησία και υπεύθυνος ορισμών της VTB League κος Πιτσίλκας Νίκος καθώς και η εκπρόσωπος του Απολλώνιου Θεραπευτηρίου, βασικού χορηγού του συνδέσμου, κα Μακρή Κατερίνα.

Η πίτα της εκδήλωσης ήταν μια προσφορά του χορηγού Αρτοποιείο Αφοι Πασπαλιάρη. Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε δώρο ήταν μια προσφορά του χορηγού Bruno Café Νίκαια Λάρισας κου Ζουμπά Νίκου.

Ο Σύνδεσμος εύχεται στα μέλη του υγεία, ευτυχία και μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.