Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Τα "ευχαριστώ" του Σπύρου Παππά για την βράβευσή του από τον ΣΕΠΚ.

Ο Σπύρος Πάππάς με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης είπε τα δικά του"ευχαριστώ" μετά την βράβευσή του  στα πλαίσια  κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΠΚ για τη Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικά:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον ΣΕΠΚ για την τιμή που μου έκανε. Εύχομαι να συνεχισθεί το ίδιο δυναμικά το έργο του Συνδέσμου στην προώθηση της αξίας της προπονητικής στην Ελλάδα καθώς και του υψηλού επαγγελματισμού των Ελλήνων προπονητών. Εύχομαι σε όλα τα μέλη του συνδέσμου υγεία και δύναμη, να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπάμε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για τις ευχές και τα συγχαρητήρια. Η εκτίμηση που μου δείχνετε με συγκινεί και μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να προσφέρω.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά την διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με πρωτεργάτη τον κ. Β Αντωνίου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες της ΑΣΑ και τον συνεργάτη coach, Β. Κρομμύδα, γιατί χωρίς τη δική τους συμβολή δε θα ήταν εφικτή αυτή η σπουδαία διάκριση. Θα ήθελα να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο επιθυμεί ο καθένας ατομικά αλλά και ως ομάδα.

Φυσικά θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ΑΣΑ αλλά και όλους τους φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ και στηρίζουν τις ομάδες της Καρδίτσας.»