Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες εκλογής μελών Δ.Σ.από την ΕΣΚΑΘ. (Φώτο)


Πραγματοποιήθηκε  σήμερα 9/6/2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30, στην αίθουσα του ΕΒΜ Παπακυριαζή 44 Λάρισα, η τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με το http://billkara.blogspot.gr/ να δίνει το παρόν και να καταγράφει τα όσα ειπώθηκαν .



Τα θέματα της ημερησίας διάταξης :

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης

2. Απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων απερχόμενης διοίκησης

3.  Έγκριση οικονομικού απολογισμού

4.  Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

5.  Αρχαιρεσίες εκλογής μελών Δ.Σ. ( 11 τακτικών- 3 αναπληρωματικών)  και εξελεγκτικής επιτροπής (3 τακτικών - 1  αναπληρωματικού)

Στην αρχή της συνεδρίασης έγινε η εκλογή του προέδρου και του γραμματέα της Γ.Σ. , με το προσωρινό προεδρείο να ελέγχει τη νομιμότητα της εκπροσώπησης των Σωματείων – Μελών, δεδομένης και της εκπλήρωσης των οικονομικών τους υποχρεώσεων.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δ. Ντούκος ο οποίος έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της  απερχόμενης διοίκησης και ζήτησε την έγκριση του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού, που εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη της ΓΣ .

Κατόπιν δόθηκε το δικαίωμα να τοποθετηθούν οι εκπρόσωποι των Σωματείων, οι οποίοι υπέβαλαν τις προτάσεις τις παρατηρήσεις τους καθώς και  τα αιτήματα τους .

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω  είχαμε τις  Αρχαιρεσίες εκλογής μελών Δ.Σ. ( 11 τακτικών- 3 αναπληρωματικών)  και εξελεγκτικής επιτροπής (3 τακτικών - 1  αναπληρωματικού), με την  Εφορευτική επιτροπή της οποίας πρόεδρος ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος , να παραλαμβάνει το εκλογικό υλικό και να κηρύσσει την έναρξη της ψηφοφορίας.

Οι ψηφοφόροι – εκπρόσωποι προσέρχονταν ένας-ένας και διαπιστωνόταν ότι ήταν μέλη
της Γ.Σ. με δικαίωμα να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες, από την κατάσταση που παρέδωσε
στην εφορευτική επιτροπή η μέχρι σήμερα διοίκηση της Ομοσπονδίας, στην οποία
αναγράφονταν ποια Σωματεία είχαν, βάσει του καταστατικού, δικαίωμα ψήφου.

 Τα μέλη της Γ.Σ. που πήραν μέρος στην ψηφοφορία ήταν πενήντα πέντε  (55), από σύνολο εξήντα εννέα (69) , με την διαδικασία της καταμέτρησης να ει ναι εύκολη αφού υπήρχε μόνο ένα ψηφοδέλτιο (φώτο)