Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ο Ανδρέας Παπαθανασίου αναλαμβάνει το αντρικό του Α.Ο.Σουφλαρίων.


Ο Α.Ο.Σουφλαρίων ανακοίνωσε ότι ο Ανδρέας Παπαθανασίου θα είναι ο προπονητής του αντρικού τμήματος την νέα χρονιά , στην θέση του Άγγελου Καστώρη , ο οποίος κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το τμήμα basket του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Ανδρέα Παπαθανασίου, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα προπονητή του ανδρικού τμήματος, σε αντικατάσταση του Άγγελου Καστώρη, ο οποίος θα αναλάβει να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Αντρέας είναι απόφοιτος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού με ειδίκευση στην προπονητική και είναι πιστοποιημένος προπονητής καλαθοσφαίρισης Α' κατηγορίας.
Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που και ο Αντρέας έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα στον σύλλογό μας, αγωνιζόμενος μέχρι και το τμήμα Παίδων. Έπειτα συνέχισε στην ομάδα εφηβικού του Φοίνικα Λάρισας, μέχρι την στιγμή που φοιτητής πια, μετακόμισε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ. στην πόλη της Κομοτηνής και αγωνίστηκε στην τοπική Α.Ε. Κομοτηνής για δύο χρόνια.

Το προπονητικό του έργο ξεκίνησε από την ομάδα της Α.Ε.Κομοτηνής, όπου εργάστηκε ως προπονητής Παμπαίδων - Παίδων για δύο συνεχόμενα έτη. Στη συνέχεια, βρέθηκε στον Εθνικό Λάρισας ως βοηθός προπονητή, αφού είχε επιστρέψει από τις σπουδές του.
Τελευταία, προσέφερε τις προπονητικές του υπηρεσίες στον Φοίβο Γιάννουλης ως βοηθός προπονητή και στον Γ.Σ. Φαλάνης, ως προπονητής Ακαδημιών - Παίδων.

Αντρέα, καλώς όρισες στην οικογένειά μας! Καλή επιτυχία στο έργο σου!»