Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Καινοτομεί με μαζορέτες ο Σπάρτακος!!!!!


Καινοτομίες ετοιμάζει η ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας , καθώς στο Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με την Αγριά (7 μ.μ.),  αλλά και για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει φέτος ,  θα υπάρχουν και μαζορέτες που θα δίνουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα.


Η σχετική ανακοίνωση του Σπάρτακου Λάρισας αναφέρει:
«Μία καινοτομία ετοιμάζει ο σύλλογος μας ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο 1/11/2018 στις 7:00 το απόγευμα και  σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ανδρικής μας ομάδας με τη συμμετοχή χορευτικού με μαζορέτες .

Ένας από τους σκοπούς του εγχειρήματος είναι να δείξουμε ότι το παιχνίδι είναι θέαμα διασκέδαση ψυχαγωγία εκτόνωση και όχι ύβρις φανατισμός και άσχημες συμπεριφορές.

Χορογράφος των κοριτσιών είναι η κυρία Νατσαρίδου Μαίρη τα κορίτσια είναι αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής και ασχολούνται με το μοντέρνο χορό.

 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο τους μικρούς αθλητές τους γονείς που έρχονται στο γήπεδο και με τον τρόπο τους έχουν βοηθήσει τα μέγιστα και στην πρόκρισή μας στο final four του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ αλλά και μέχρι την τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα.»