Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Νικητής ο Γ.Σ.Σοφάδων στο φιλικό με τον Κεραυνό Λάρισας . (φώτο)



Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη χθες πέμπτη 13/9 στο κλειστό του Αγίου Θωμά ανάμεσα στον Κεραυνό Λάρισας και τον Γ.Σ.Σοφάδων.

Οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία με πολλά περιθώρια βελτίωσης,  αν αναλογιστεί κανείς ότι για τον Γ.Σ.Σοφάδων αυτό ήταν το πρώτο του φιλικό και ότι οι ομάδες είναι σε περίοδο προετοιμασίας .

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ , σε ένα κλειστό παιχνίδι που οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Γ.Σ.Σοφάδων ανέβασε στροφές και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με 25-38.

Στο τρίτο δεκάλεπτο , ο Κεραυνός αντέδρασε, ισορρόπησε το παιχνίδι και κάλυψε την διαφορά . Οι Σοφάδες στην τελευταία περίοδο πήραν και πάλι κεφάλι παίρνοντας τελικά την νίκη με 58-69.

Οι Αντώνης Πάκας και Θρασύβουλος Λιάγκας έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες είχαν στην διάθεσή τους, αφού δεν αγωνίστηκαν Παπανικολάου , Τσαλκιτζής , Καραβασώνης και Μουστέλης, από την ομάδα του Κεραυνού για διαφόρους λόγους ενώ από την πλευρά των Σοφάδων δεν έπαιξαν Αντωνίου, Παπαδημητρίου λόγω τραυματισμού και Μανόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο 15/9  στις 20:00, ο Κεραυνός για την δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ , παίζει με  με τους Νέους ΑΕΛ για τον 6ο όμιλο , ενώ ο Γ.Σ.Σοφάδων ρίχνεται στη «μάχη» του 7ου ομίλου , όπου θα φιλοξενηθεί στα Τρίκαλα (17:00) από τους Μάγους, μετά το ρεπό της πρεμιέρας.