Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Οι Kings πρωταθλητές στο τουρνουά ανεξαρτήτων ομάδων Καρδίτσας


Η ομάδα των KINGS κατέκτησε τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ανεξαρτήτων ομάδων Καρδίτσας, καθώς επιβλήθηκε της ΕΛΠΙΔΑΣ με 68–53 σε ένα αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φίλων του μπάσκετ που αψήφησαν την πολύ ζέστη και βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας το βράδυ της Πέμπτης.



Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο , σύμφωνα με ρεπορτάζ του karditsasportiva.gr. , οι πρωταθλητές έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 38–31. Στο δεύτερο ημίχρονο οι KINGS επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους φτάνοντας σε μια σχετικά εύκολη νίκη με σκορ 68-53 κατακτώντας τον τίτλο στη δεύτερη συμμετοχή τους στο τουρνουά το οποίο βάσει των αποτελεσμάτων ήταν το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων.

Μετά το τέλος του τελικού έγινε η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων μέσα σε πανηγυρικό κλίμα από τον Δήμαρχο Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ Μιχάλη Τάντο. Πρώτος για τους πρωταθλητές σήκωσε το τρόπαιο ο Άρης Παπαδάκος, καθώς, σε αυτόν ήταν αφιερωμένος ο τίτλος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα προημιτελικά με την ομάδα της Αστυνομίας.

ΚΙΝGS-ΕΛΠΙΔΑ....68-53
Διαιτητές: Καρακώστας, Ξέρρας .
ΚΙΝGS: Τσούκας, Τίκας, Κομποδιέτας, Θώδης, Τσιαμούρας, Παλάσκας, Βαγενάς, Τσαρχογιάννης, Καρακώστας, Παπαλίτσας, Καφαντάρης, Παπαδάκος.
ΕΛΠΙΔΑ: Πολύζος, Αντωνίου, Ζουρνατζής, Χρηστάκος, Βελεσιώτης, Στεφανής, Μπουτζιωρής, Γωγούλης.


Την τρίτη θέση του τουρνουά κατέκτησε άνευ αγώνα η ΤΕΡΝΑ μετά την αδυναμία των ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ λόγω και των τραυματισμών βασικών παικτών τους να πάρουν μέρος στον μικρό τελικό.

Πηγή: karditsasportiva.gr