Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Φωνές, χαμόγελα και πολύ μπάσκετ στην τελετή λήξης του Γ.Σ.Αλμυρού

Δύο μέρες 26 και 27 Ιουνίου το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αλμυρού πλημμύρισε από φωνές, χαμόγελα, πειράγματα μεταξύ γονιών και παιδιών αλλά κυρίως από άφθονο ΜΠΑΣΚΕΤ.



Την Τρίτη 26 Ιουνίου στην τελετή λήξης των Ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ 130 μικροί αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στα παρκέ με αγώνες δεξιοτήτων και διαγωνισμούς σουτ.

Τελειώνοντας οι αγώνες ΟΛΑ τα παιδιά ανταμείφθηκαν με μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα και με τον τρόπο επιβραβεύθηκαν για τους κόπους όλης της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε.

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία η "ΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ" ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.Τα παιδιά πήρανε απίστευτη χαρά έχοντας "αντιπάλους" στο γήπεδο τους γονείς τους αποδεικνύοντας έτσι ότι εκτός από καλοί αθλητές είναι και παιδιά μεγαλωμένα με ηθικές αξίες και οικογενειακές αρχές.

Η Μπασκετική οικογένεια του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ εύχεται σε όλους τους αθλητές του τμήματος και στους γονείς τους καλό καλοκαίρι,καλή ξεκούραση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη...