Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ολυμπιακός Βόλου: Συζητήσεις με ομάδα παλαίμαχων για να αναλάβουν ανδρικό και ακαδημίες.


Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις της Διοίκησης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 με ομάδα παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του Συλλόγου , προκειμένου να αναλάβουν το ανδρικό τμήμα μπάσκετ και τις αντίστοιχες ακαδημίες .



  Η Διοικούσα Επιτροπή , όλων των τμημάτων μπάσκετ , που 4 χρόνια τώρα διαχειρίζονταν τα τμήματα και κατάφερε να πετύχει την άνοδο της ανδρικής ομάδας , μετά από 9 χρόνια , στη
Γ΄ Εθνική κατηγορία , αλλά  πρόσφατα παραιτήθηκε , θεωρεί ότι αν επιτευχθεί συμφωνία θα αποτελέσει επιτυχία για το τμήμα αφού τα συγκεκριμένα άτομα και τη θέληση έχουν και τη γνώση για να το οδηγήσουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες .

Να θυμίσουμε την ανακοίνωση του συλλόγου που καλούσε κάθε ενδιαφερόμενο να αναλάβει την οργάνωση και διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου.

Αναλυτικά:
 «Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αναλάβει την οργάνωση και διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, να παρουσιάσει τη γραπτή του πρόταση στο διοικητικό συμβούλιο έως την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018.

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αλέξανδρο Μεταφτσή, Γενικό Έφορο του Συλλόγου στο τηλέφωνο 6958459454.»