Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ενεργή συμμετοχή του Γ. Σ. Σοφάδων στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.


Με την ενεργή συμμετοχή του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του 2ου  Δημοτικού σχολείου για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Ο Γ.Σ.Σ. ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα της καθηγήτριας φυσικής αγωγής κας Νάνσυς Οικονόμου , του διευθυντή και των δασκάλων του 2ου δημοτικού διοργάνωσε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας,  μια τρίωρη εκδήλωση , όπου οι μικροί μαθητές και μαθήτριες , υπό τις οδηγίες του προπονητή των ακαδημιών του συλλόγου, κ. Δίκαρου Θοδωρή, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν  σε διαγωνισμούς και παιχνίδια, και να έρθουν οι περισσότεροι σε επαφή για πρώτη φορά με ένα άθλημα όπως το μπάσκετ.

Στο τέλος των δραστηριοτήτων , ο προπονητής κ. Δίκαρος απαντούσε σε απορίες των μικρών αθλητών σχετικά με το μπάσκετ, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν σε όλους φυλλάδια με το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες των ακαδημιών του συλλόγου.

Ο Γ.Σ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τον διευθυντή και τους δασκάλους του 2ου δημοτικού για τη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση της όμορφης αυτής εκδήλωσης, καθώς και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΣ κ. Ταξιάρχη Ευαγγελογιάννη για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου. Τον Δήμο Σοφάδων εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ. Κοντοβάς Δημήτριος.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.