Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΟΚ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη δυο θέσεων στην National League 1 και μίας στην Α1 Γυναικών μέσω wild card.


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι λαμβάνοντας υπόψη τον Κανονισμό Ειδικής Αδειοδότησης της ΕΟΚ (ο οποίος καταρτίστηκε σύμφωνα µε τον Νόμο και ψηφίστηκε από την τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης της 27ης Μαρτίου 2024) και σχετικά με δυο (2) κενές θέσεις στη National League 1,

Το πρόγραμμα και τα πρώτα αποτελέσματα της προκριματικής φάσης του Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική



Η δράση στο Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική άρχισε με τους πρώτους αγώνες της προκριματικής φάσης. 

Αποτελέσματα Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Β’ Φάση, 1η αγωνιστική) - Ήττες για Τρίκαλα Μπάσκετ και ΓΣ Σοφάδων


Δέκα αναμετρήσεις έγιναν την Τετάρτη για την πρώτη αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών, με τη συμμετοχή πλέον και των ομάδων της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η δράση ολοκληρώνεται την Πέμπτη με δύο ακόμη παιχνίδια.

Συνάντηση εκπροσώπων Κριτών Μπάσκετ Θεσσαλίας για ζητήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου

Συνάντηση εκπροσώπων των προεδρείων των συνδέσμων κριτών μπάσκετ Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε χθες προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν και απασχολούν τους κριτές μπάσκετ ενόψει και της νέας μπασκετικής περιόδου.

Δυναμώνει με Γιάννη Δημακόπουλο ο Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ Basket

 

Tα Trikala Basket ανακοίνωσαν την προσθήκη του Γιάννη Δημακόπουλου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Μία δεκαετία μαζί…Α.Σ Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και Μέλι ΑΤΤΙΚΗ!

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, πως η «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ» θα είναι για μία ακόμη χρονιά, τη 10η διαδοχική, στο πλευρό της ομάδας μας ως χορηγός.