Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Rising Stars: Κέρδισε τον Αιολικό με 73-62 στο τελικό Θεσσαλίας και συνεχίζει ο Νέος Κεραυνός.

Σε έναν ανταγωνιστικό αγώνα για το πρωτάθλημα Rising Stars , ο Νέος Κεραυνός επικράτησε του Αιολικού Βόλου με σκορ 73-62.

Η αναμέτρηση ήταν γεμάτη ένταση και πάθος, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα και να κρατούν το ενδιαφέρον ψηλά μέχρι το τέλος.

Οι δύο ομάδες  μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με  το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο να εναλλάσσετε. Παρά τις προσπάθειες του Αιολικού Βόλου να παραμείνει κοντά στο σκορ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν ένα μικρό αλλά σταθερό προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αιολικός ανέβασε ρυθμό και βελτίωσε την επιθετική του απόδοση, αλλά δεν κατάφερε να  μειώσει τη διαφορά ώστε να φέρει το παιχνίδι σε πιο ανταγωνιστικά επίπεδα. Ωστόσο, ο Νέος Κεραυνός παρέμεινε ψύχραιμος στις κρίσιμες στιγμές, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Αιολικού και με καθοριστικά σουτ στα τελευταία λεπτά κλείδωσε τη νίκη.

Ο αγώνας έκλεισε με τον Νέο Κεραυνό να παίρνει μια σημαντική νίκη με 73-62, συνεχίζοντας την πορεία του στην  διοργάνωση. Ο Αιολικός Βόλου, παρά την ήττα, έδειξε μαχητικότητα και αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες από την αναμέτρηση.

Νέος Κεραυνός - Αιολικός 73-62 
Δεκάλεπτα: 19-21, 41-36, 59-51, 73-62
Διαιτητές: Γιατρόπουλος  - Δότα
Νέος Κεραυνός (Πάκας - Χαιρετίδης) Μπήλιος 7(1), Λιάμπος 12(2), Παπαθανασίου , Τριανταφυλλίδης , Σχοινάς 10, Πέρκας 29(4), Τσιλούλης , Βαρέτας 12, Ζήλος , Τασιούλης 3(1), Καραδήμος , Αρσένης . 
Αιολικός (Σαμαράς - Γουμενόπουλος) Τζικουλας 2, Τζαναβάρας , Πανταζόπουλος 7, Λεφάκης , Σελιτσιανιώτης 22(3), Σφέτσιος , Πρέντι 3, Τσαρούχας , Μαρτίου 5, Ανδρεαδάκης 11(3), Καραγιώργος , Καρανίκας 12.