Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Πήρε την πρόκριση ο Ν. Κεραυνός , 63-57 τον Γ.Σ. Αλμυρού σε συναρπαστικό αγώνα.

Ο Ν. Κεραυνός πέτυχε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Γ.Σ. Αλμυρού με σκορ 63-57, σε έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.


Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα, αλλά τελικά η ομάδα του Ν. Κεραυνού κατάφερε να επιβληθεί χάρη στην αποφασιστικότητα και την καλύτερη διαχείριση των κρίσιμων στιγμών.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε μεγάλο μέρος του αγώνα, με βασικούς πρωταγωνιστές την άμυνα και τις γρήγορες αντεπιθέσεις. Ο Γ.Σ. Αλμυρού προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο, μειώνοντας τη διαφορά, αλλά οι παίκτες του Κεραυνού διατήρησαν την ψυχραιμία τους και διασφάλισαν τη νίκη με καθοριστικά καλάθια στα τελευταία λεπτά.

Η νίκη αυτή δίνει την πρόκριση στον Ν. Κεραυνό για τη συνέχεια του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, ενώ ο Γ.Σ. Αλμυρού  αποχαιρετά τη διοργάνωση.

Ν. Κεραυνός - Γ.Σ.Αλμυρού  63-57
Δεκάλεπτα: 18-14, 30-28, 47-34, 63-57
Διαιτητές: Πιτσίλκας-Στεργιούλας 
Νέος Κεραυνός(Πάκας) Γκουντόπουλος 7(2), Νουρτσελλάρι 5(1), Ζαφειρούλης,
Τασιούλης, Τριανταφυλλίδης Κ., Τριανταφυλλίδης Θ. 2, Βαρέτας, Ζήλος, Ζέρβας 10(2), Μπίλιος, Πέρκας 22 (5), Σχοινάς 17 (2) .
ΓΣ Αλμυρού (Στεργιόπουλος) Παπούλιας 24, Καλλίκας 9, Κανατούλας, Τάσσος 8, Βαλαμούτης 12 (2), Παρισάκης 4, Χατζόπουλος, Χατζής, Τόρης, Καραλής.