Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

LOUX GNC 3on3 | ΛΑΡΙΣΑ 2024 : Μπασκετικό… πάρτι στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ!

Με το σύνθημα «Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ» το Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα, ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός που θα γεμίσει τις καλοκαιρινές μέρες με αδρεναλίνη, ενέργεια και χαμόγελα!


Το "LOUX GNC 3on3 | ΛΑΡΙΣΑ 2024 by ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ" μεταμορφώνει τον υπέροχο Πολυχώρο "Κηποθέατρο Αλκαζάρ" σε μπασκετικό court, προσφέροντας τρεις ημέρες γεμάτες μπάσκετ και διασκέδαση, στις 20-21-22 Αυγούστου.

Σε έναν χώρο που αποτελεί πραγματική όαση στην καρδιά της Λάρισας, και φιλοξενεί κάθε χρόνο εκατοντάδες κοινωνικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, το μπάσκετ παίρνει κεντρικό ρόλο! Η μεγαλύτερη διοργάνωση 3x3 μπάσκετ στην Ελλάδα έρχεται με το σύνθημα "Ο αθλητισμός ενώνει!",προάγοντας τον μαζικό αθλητισμό και δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ολυμπιακό άθλημα του 3x3.

Η διοργάνωση του "LOUX GNC 3on3 | ΛΑΡΙΣΑ 2024 by ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ" πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων και εντάσσεται στο πανελλήνιο τουρνουά "LOUX GNC 3on3 | TOUR 2024", που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Δήλωσε ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΥΚΟΛΑ και ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο LOUX GNC 3on3 | ΛΑΡΙΣΑ 2024 by ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ,

ΕΔΩ -> https://shorturl.at/8fPhA

Το τουρνουά υποστηρίζουν :

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

Kasidis Meatland est. 1885

Coffee Deal Distribution Network

Remax delta-ktima

Costas Gagos Architecture & Design

Cougar Sport

Doukas Metal Constructions

Packland Είδη Συσκευασίας

Δομοτεχνική Εξοπλισμός Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης

Cava Κostas Liquor Store

Τσομές Εκλεκτοί Ξηροί Καρποί

Παλάσκας Διανομές

Tsoumanis est. 2007

Food Service Καρακατσάνης.

"Συμπαίκτες" του GNC 3on3 και "συνεπιβάτες" στα ταξίδια μας σε όλη την Ελλάδα είναι:

η ΛΟΥΞ, τα MARKET IN, το MY WAY, η WILSON, o όμιλος AFFIDEA, τα STEGNO, η CROSSOVER, η SKENTZOS PORT SERVICE, η KERASIDIS GROUP, η SUPERCARGO και η Β. ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ.

" Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ "

Σε περιμένουμε!