Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Ανανέωσε ο Γιακούλας στον Λεύκιππο Ξάνθης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ανακοίνωσε ότι ο Χρήστος Γιακούλας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας στο πρωτάθλημα της National League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 !


Ο 19χρονος αθλητής που πραγματοποίησε την προηγούμενη σεζόν το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες αποτέλεσε μια από τις σταθερές επιλογές του Γιώργου Ζαφειρούδη με τον Χρήστο να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αγωνών αλλά και γενικότερα του πρωταθλήματος.

«Με όπλο τις σημαντικές εμπειρίες που απέκτησε, το πλούσιο ταλέντο του αλλά και την καθοδήγηση της τεχνικής ηγεσίας όλοι μας ευελπιστούμε πως θα συνεχίσει να ξεδιπλώνει στο παρκέ τις εξαιρετικές του ικανότητες.» καταλήγει  η ανακοίνωση του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ΞΑΝΘΗΣ.

Να θυμίσουμε ότι Χρήστος Γιακούλας ξεκίνησε το 2011 από τον Φοίνικα Λάρισας και στη συνέχεια στον Πελαργό έως το 2014. Ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή για τον Κεραυνό Λάρισας με τον οποίο αναδείχθηκε 3 φορές πρωταθλητής Θεσσαλίας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.