Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Αποζημιώσεις και Οδοιπορικά ΔΙΑΤΗΤΩΝ-ΚΡΙΤΩΝ για αγώνες Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων



Με έγγραφό της η ΕΟΚ έκανε γνωσή τη διαδικασία και τον τρόπο που θα καλύπτει τα έξοδα αγώνων Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων για διαιτητές και κριτές από 1η Απριλίου 2022.

Αναλυτικά:
Σας γνωρίζουμε ότι όπως είχε προαναγγελθεί , η ΕΟΚ αναλαμβάνει το κόστος αποζημιώσεων των διαιτητών – κριτών καθώς και τυχόν οδοιπορικά τους για όλους τους αγώνες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων που θα τελεστούν από 01/04/2022. 

Το κόστος αυτό θα καταβάλλεται κατά την τέλεση του αγώνα εξ ημισείας από τα δύο συμμετέχοντα στον αγώνα σωματεία και θα αποστέλλεται με κατάσταση στην Ένωση, η οποία με τη σειρά της , μετά από τον προβλεπόμενο έλεγχο, θα την αποστέλλει στην ΕΟΚ για απόδοση της δαπάνης. 

Για τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν αυτή την αγωνιστική περίοδο από 01/04/2022 και μετά θα αποσταλεί μια συγκεντρωτική κατάσταση στο τέλος αυτών. 

Για τις επόμενες περιόδους θα ισχύσει το ίδιο όσον αφορά τον τρόπο καταβολής των αποζημιώσεων από τις ομάδες (εξ ημισείας κάθε ομάδα ) και οι καταστάσεις από τις Ενώσεις θα αφορούν το διάστημα από την έναρξη των αγώνων έως 31/12 του έτους και από την 01/01 του έτους έως το τέλος (2 φορές το χρόνο). 

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ισχύσουν για όλους τους αγώνες ανά το Πανελλήνιο ίδιες τιμές ως προς τις αποζημιώσεις των διαιτητών καθώς και για τα οδοιπορικά τους που θα σας κοινοποιηθούν έγκαιρα. 

Για την τρέχουσα περίοδο θα ισχύσουν αυτά που έχουν προβλεφθεί στις προκηρύξεις σας.