Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Πρώτο φιλικό για τον Ερμή Αγιάς-Λάρισας


Ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας συνεχίζει την προετοιμασία του και την Τετάρτη 5/9 στις 17:30 θα δώσει το πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης που αγωνίζεται και αυτός στην Α2 Εθνική κατηγορία. 

Πήρε Γιώργο Τοπουζίδη ο Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta.


O Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta ανακοίνωσε  την έναρξη της συνεργασίας του με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Τοπουζίδη για τον επόμενο χρόνο.

Επιστροφή Ζήση Καφάση στον Σπάρτακο Λάρισας.


Παίκτης του Σπάρτακου θα είναι την επόμενη σεζόν ο Ζήσης Καφάσης. Ο 24χρονος αθλητής που έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται στις θέσεις "4" και "5", τελείωσε τις φοιτητικές του υποχρεώσεις και 
επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε.

Φιλική νίκη επί του Λοκρού Αταλάντης με 85-68 για τη Νίκη Βόλου.


Τη νίκη με 85 – 68 πήρε η Νίκη Βόλου στο πρώτο φιλικό παιχνίδι για τη φετινή χρονιά μεσα στην Αταλάντη κόντρα στον τοπικό Λοκρό .

Αύριο (4/9) η Media Day για την Εθνική Γυναικών


Η Εθνική Γυναικών έχει ένα πολύ σημαντικό ραντεβού φέτος στην ατζέντα της.

Καυστική ανακοίνωση του ερασιτέχνη Αίολου για την συμμετοχή της ομάδας των Τρικάλων στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.


Ανακοίνωση ερασιτέχνη:
«Ο Α.Ο ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ μέσω της παρούσας ανακοίνωσης θέλει να τοποθετηθεί για τα τεκταινόμενα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Ξεκίνημα με αγιασμό στις 4/9 για τον Γ.Σ. Σοφάδων. Ανακοίνωση συνεργασιών.

Η ανακοίνωση:
«Την επίσημη πρώτη θα πραγματοποιήσει ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Στις 5 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός των Δαναών.


Τον  Αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιήσει ο Α Σ Δαναοί Τρίκαλα , την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο κλειστό της Μπάρας.

Συνεχίζεται η κυκλοφορία των κάρτων διαρκείας του Ερμή Αγιάς


Ο Γ.Σ. Ερμής Αγιάς-Λάρισας ανακοίνωσε την έναρξη ανανέωσης και διάθεσης των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Φωτορεπορτάζ από το διεθνές σεμινάριο διαιτητών της ΟΣΕΚΑ στο Βόλο.

Αγιασμός και ανοιχτή προπόνηση απο την Νίκη Βόλου


Η ανακοίνωση:
«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας πως αυτή την Τετάρτη (05/09) και ώρα 17:00 θα τελεστεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας ο Αγιασμός της ανδρικής μας ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Στον Ολυμπιακό Καρδίτσας ο Ηρακλής Αμβροσίου.


Δύο χρόνια μετά, ο Ηρακλής Αμβροσίου θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Καρδίτσας, ενισχύοντας την ομάδα που αναδείχτηκε στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ!

Παιχνίδι προετοιμασίας του Αιολικού με τον Ίωνα.


Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο κλειστό του “ ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ “πραγματοποιήθηκε φιλικό  παιχνίδι μεταξύ του Αιολικού και του Ίωνα .

Παρακολούθησε την προπόνηση του Παναθηναϊκού η ακαδημία της ''Ανόρθωσις Βόλου''. (φώτο+vid)


 Σήμερα η εφηβική ομάδα καθώς και η παιδική ομάδα του συλλόγου Ν.Β.Α ''Ανόρθωσις Βόλου" παρακολούθησαν την προπόνηση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ που τις τελευταίες μέρες προετοιμάζεται στο κλειστό γήπεδο της Πορταριάς.