Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Δηλώσεις μετά τη νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Λετονίας - Το "ευχαριστώ" του Σκουρτόπουλου σε Παρίση, Τσαγκρώνη, Μαργαρίτη (vid)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Λετονίας, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Λετονούς που εργάστηκαν για αυτή τη διοργάνωση για τη φιλοξενία.

Εθνική Ανδρών: Νίκη στην παράταση κόντρα στη Λετονία με 97-94. (Φώτο)

Η Εθνική Ανδρών έκλεισε με νίκη την Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2022. Επικράτησε στη Ρίγα της Λετονίας με 97-94 στην παράταση, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την παρουσία στην τελική φάση από το παράθυρο του Νοεμβρίου.

Υπενθύμιση από την ΕΣΚΑΘ για τις εκλογές της ΕΟΚ.

Η ΕΣΚΑΘ με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει  στα σωματεία  της δύναμής της ότι , σύμφωνα με σχετική απόφαση της ΕΟΚ (12/2/21), το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 25/2 θα πρέπει  να γνωστοποιήσουν στην Ομοσπονδία  το ονοματεπώνυμο του  εκπρόσωπου  που θα λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία καθώς και την απόφαση του Δ.Σ. του σωματείου με την οποία ορίσθηκε ο εκάστοτε αντιπρόσωπος.

Οι δώδεκα της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Λετονία και η ανάλυση του Γιάννη Καλαμπόκη.

Η Εθνική Ανδρών θα ολοκληρώσει σήμερα (22/2, 19.30) την πορεία της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022, έχοντας εξασφαλίσει από το προηγούμενο «παράθυρο» την παρουσία της στην τελική φάση.