Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα

 Επιστροφή στις προπονήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης (08/03) για την Λάρισα.

ΕΣΚΑΘ: Πρόσκληση για συμμετοχή στα τουρνουά ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ και ΜΙΝΙ

Η Ε.Σ.ΚΑ.Θ στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος , με ανακοίνωσή της ,  καλεί τα σωματεία της δύναμής της , να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ,  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ και ΜΙΝΙ  , αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. 

Δεληγιάννης: «Μεγάλη η επιρροή του Μπουρούση»

Η Καρδίτσα προχωρά ακάθεκτη στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με ρεκόρ 17-1 σε μια πορεία που έρχεται ως επιστέγασμα μιας προσπάθειας ετών που γίνεται στην ομάδα.

Μανωλόπουλος: «Τεράστια επιτυχία οι παρουσίες στα ματς με την Τουρκία»

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ήταν ένας από τους καλεσμένους στην πρεμιέρα του ΕΟΚ Web Radio και μίλησε στην εκπομπή «Είμαστε στον αέρα», με αφορμή τα δύο πρόσφατα και νικηφόρα παιχνίδια της Εθνικής με αντίπαλο την Τουρκία, υπερτονίζοντας τη συνεισφορά όλων των παικτών που συμμετείχαν από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, αλλά και το πνεύμα συνεργασίας που έμπρακτα επέδειξαν ομάδες και φορείς.

Σπανού: «Δεν υπάρχουν λέξεις για το τι σημαίνει η φανέλα της Εθνικής Ομάδας»

Η Άρτεμις Σπανού ήταν προσκεκλημένη στην πρεμιέρα και στην πρώτη εκπομπή του WEBRadio της ΕΟΚ.

Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας του ΑΟ Τρίκαλα μετο Σπάρτακο Ιωαννίνων

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε οτι ο αγώνας ΑΟ Τρίκαλα – ΑΟ Σπάρτακος Ιωαννίνων για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (4ος Όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12/3/2022, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄ αριθ. 4/15-12/2021 απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΟΚ.   

Αλλαγές σε ώρες/ημέρες διεξαγωγής αγώνων εθνικών κατηγοριών

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι:

Επιστρέφουν στην έδρα τους την Τετάρτη οι Ικαροι Τρικάλων

Η ήττα των Ικάρων Τρικάλων στην Λευκάδα στεναχώρησε τους ανθρώπους της ομάδας αλλά άπαντες το αντιμετωπίζουν σαν μια κακή παρένθεση στοχεύοντας πια στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος.

Προπόνηση την Πέμπτη 10/3 για το κλιμάκιο παίδων της ΕΣΚΑΘ (Ονόματα)


Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, η ΕΣΚΑΘ ενημερώνει τα Σωματεία ότι καλούνται οι παρακάτω αθλητές σε προπόνηση στις 10/03/22, ώρα 16:00 στο Κλ. Γήπεδο Νίκαιας (Πατάκης), με ώρα προσέλευσης 15:30.

Πρωταθλητής παίδων Μαγνησίας ο Αιολικός.

Μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος παίδων, ο Αιολικός Βόλου, έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, τερματίζει πρώτος και κατακτά το πρωτάθλημα στο Ν. Μαγνησίας, ενώ ετοιμάζεται για την επόμενη φάση του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΣΚΑΘ 12-18/3/2022

Το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΣΚΑΘ 12-18/3/2022 αναμένεται να είναι το εξής:

Νέα σχολή διαιτησίας από το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας (ΣΔΚΜ)

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας ανακοινώνει την διενέργεια νέας σχολής διαιτησίας με στόχο την ανάδειξη νέων διαιτητών.

Μπροστά στο μεγάλο στόχο της ανόδου ο ΑΣΚ - Ισοφάρισε το ρεκόρ νικών σε 18 αγώνες !!!

Στη Βέροια ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 84-96 απέναντι στο Φίλιππο, αφού στηρίχθηκε στον πολύ υψηλό ρυθμό, την επιθετική πολυφωνία αλλά και την ευστοχία από τη γραμμή των 6,75 μ.. Με 22/40 δίποντα, 15/25 τρίποντα, 26 ασίστ και πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ο ΑΣΚ κατάφερε να πάρει καθαρά και δίκαια τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Πρεμιέρα για το Web Radio της ΕΟΚ.

Έναν ακόμα τρόπο επικοινωνίας με την κοινότητα του μπάσκετ στην Ελλάδα εγκαινιάζει σήμερα Τρίτη (8/3) η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.