Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ο Σεραφείμ Θέος στη Μεγαρίδα (Ν.Ε.Μ.)


Η  ΝΕ Μεγαρίδας ανακοίνωσε την μεταγραφή , του πρώην «άσσου» του ΑΣ Καρδίτσας, Σεραφείμ Θέου , ο οποιος  προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τον ΑΣ Καρδίτσας στην Α2 Ανδρών.

Το αντίο του Σωκράτη Ψαρόπουλου στον Α.Σ.Καρδίτσας.


Ο Σωκράτης Ψαρόπουλος με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε το δικό του ευχαριστώ στην προηγούμενη πλέον ομάδα του , τον Α.Σ.Καρδίτσας.

Επιστροφή Βασίλη Τεκούση και Δημήτρη Γκαμπέτα στον Γ.Σ.Αμπελώνα

Μετά το "κύμα" ανανεώσεων , ο Γ.Σ.Αμπελώνα ανακοίνωσε και την επιστροφή στην ομάδα του Βασίλη Τεκούση και του Δημήτρη Γκαμπέτα , που την περυσινή περίοδο ο πρώτος αγωνιζόταν με την ομάδα της Καλαμπάκας ενώ ο δεύτερος άνηκε στην ομάδα του Τυρνάβου.

Τριπλό χτύπημα από την ΑΕΤ με Βήτα, Κατούνα , Χριστάκο και προώθηση νεαρών αθλητών


Δύο μεταγραφές ανακοίκνωσε η ΑΕΤ , αυτές των Βήτα και Κατούνα , καθώς  και την  ανανέωση της συνεργασίας με Χριστάκο, προχωρώντας ταυτόχρονα και σε προώθηση νεαρών αθλητών στην αντρική ομάδα.

Αναχωρεί αύριο για Ρουμανία η Εθνική Νέων Γυναικών (Ρόστερ - πρόγραμμα)


Για τη Ρουμανία αναχωρεί αύριο η Εθνική Νέων Γυναικών προκειμένου να πάρει  μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ κατηγορίας) που θα διεξαχθεί 7-15 Ιουλίου στην πόλη Οράντεα.

Ανανέωσαν Θεοδωρούλης και Κουρέλης στον Ηρακλή Χάλκης.

Η Διοίκηση της ομάδας του Ηρακλή  Χάλκης προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα μια χρονιά με τους παίκτες Θεοδωρούλη Ιωάννη και Κουρέλη Δημήτρη.

Ενίσχυση με Βασίλη Νικολούσιο για τους Δαναούς.


Μετά τις ανανεώσεις Τσικρίκα, Τζαννή , Μικαελιάν, Δήμου και την προώθηση νεαρών παικτών στην αντρική ομάδα , οι Δαναοί ανακοίνωσαν και την απόκτηση του  Βασίλη Νικολούσιου από την ΑΕΤ.

Παράταση μεταγραφών σε σωματεία που ανέβηκαν κατηγορία από αγώνες κατάταξης ή αποχώρησης


Το Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφάσισε να χορηγηθεί δεκαήμερη παράταση του δικαιώματος  μεταγραφών στα σωματεία  που ανέβηκαν κατηγορία , είτε λόγω συμμετοχής σε αγώνες κατάταξης, είτε λόγω αποχώρησης ομάδων από το πρωτάθλημα στο οποίο δικαιούταν συμμετοχή.

Στο προπονητικό τιμ του B.C.Volos ο Δημήτρης Ρούσσης

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό στέλεχος  προσετέθη στο προπονητικό τιμ του B.C.Volos. Συγκεκριμένα η ομάδα του Βόλου ανακοίνωσε την συνεργασία  με τον προπονητή Δημήτρη Ρούσση.

Πεσλής και Φαλιάκης οι νέες μεταγραφές της Αναγέννησης


Με ανακοίνωσή του το τμήμα μπάσκετ της Αναγέννησης 1904 γνωστοποίησε τις μεταγραφές  Πεσλή και  Φαλιάκη από ΓΣ Μουζακίου και Ολυμπιακό Καρδίτσας αντίστοιχα.

Με Σδράκα στο τιμόνι οι Τιτάνες Παλαμά.


Οι Τιτάνες Παλαμά δεν άργησαν να βρούνε τον αντικαταστάτη  του Αποστόλη Τριανταφύλλου , καθώς  συμφώνησαν με τον Κώστα Σδράκα να τους οδηγήσει την καινούργια χρονιά  στην Γ’ Εθνική.