Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Τον έμπειρο γκαρντ Βαγγέλη Χατζηγούλα απέκτησε η Αναγέννηση.


Στην έκτη της  μεταγραφή προχώρησε η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς μετά τους Πανταζή-Αντωνίου-Πεσλή-Φαλιάκη-Καλλιάρα,  απόκτησε από τον τοπικό Ολυμπιακό τον έμπειρο γκαρντ, Βαγγέλη Χατζηγούλα.

Ανανέωσε ο Ναβροζίδης και αποχώρησε ο Ξυντάρας από το Αρμένιο


Η ομάδα του Αρμενίου ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον Σταύρο Ναβροζίδη που βοήθησε την ομάδα πέρυσι στο 2ο γύρο να πετύχει την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Για τις θέσεις 9-10 η Εθνική στο Παγκόσμιο U21 Κωφών με την συμμετοχή του Παναγιώτη Βαγιόπουλου.


Με ήττα 92-49 από την Ιαπωνία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών στον όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος U21 Κωφών που διεξάγεται στο Τορόντο του Καναδά και πλέον θα διεκδικήσει σήμερα τη νίκη απέναντι στην Αυστραλία για τον αγώνα κατάταξης στις θέσεις 9-10.

Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία 50-58 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (Β’ κατηγορία)


Την ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία με 58-50 γνώρισε η Εθνική Νέων Γυναικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ κατηγορίας) που διεξάγεται στην Οράντεα της Ρουμανίας.

Στο Σούνιο 23/7 η κλήρωση της Basket League.


Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Basket League της σεζόν 2018-19, του 27ου κατά σειρά Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή έξι ομάδων από την Αθήνα, δύο από τη Θεσσαλονίκη και έξι από διαφορετικές πόλεις της ελληνικής περιφέρειας (Πάτρα, Λαύριο, Κύμη, Ρόδος, Ρέθυμνο και Λήμνος), αρχίζει με την κλήρωση των αναμετρήσεων της κανονικής περιόδου.

Ανακοίνωσαν τον Αλέξανδρο Κολότσιο οι Ίκαροι Τρικάλων


Η περιφερειακή γραμμή των 'Ικαρων ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο. Η Τρικαλινη ομάδα ανακοίνωσε ακόμα μια σπουδαία μεταγραφή καθώς έδωσε τα χέρια με τον Αλέξανδρο Κολότσιο,
που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ευκαρπία , γνωρίζοντας καλά από Εθνικές κατηγορίες.

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: «Παρών» και ο Κώστας Παππάς - Δηλώσεις του παίκτη


Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Παππά.

Δείτε ζωντανά στις 15:00 τον αγώνα Ελλάδα - Μ. Βρετανία για το Ευρωπαικό Νέων Γυναικών (Β' Κατηγορία)


Αναχωρεί για την Γερμανία η Εθνική Νέων Ανδρών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 (Ρόστερ-Πρόγραμμα)


H Εθνική Νέων Ανδρών αναχωρεί σήμερα με προορισμό την Γερμανία, όπου θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20, που θα διεξαχθεί στο Χέμνιτς (14-22 Ιουλίου).

Ο Γιάννης Κολτσιδόπουλος στον Αιολικό Βόλου.

Την πρώτη του μεταγραφή  ανακοίνωσε ο Αιολικός καθώς πρόσθεσε στο ρόστερ του τον  Γιάννη Κολτσιδόπουλο που την προηγουμενη σεζον αγωνιζοταν με την ομάδα της Ανάληψης.

Πήρε το νεαρό σέντερ Γιώργο Κοτούλα ο Ίωνας.

Ακόμα μια προσθήκη για τον Ίωνα , που ανακοίνωσε τον νεαρό ταλαντούχο σέντερ Γιώργο Κοτούλα.

Παρέμεινε και ο Βαγγέλης Χατζής στους Ίκαρους


Ο «χορός» των ανανεώσεων συνεχίζεται στους Ίκαρους Τρικάλων, οι οποίοι ανακοίνωσαν  την συνεργασία  με τον σέντερ Βαγγέλη Χατζή για ακόμη μία χρονιά.