Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής Φάρσαλα και Νίκη Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2017-18


Μετά την κλήρωση για την ανακατονομή των σωματείων στους ομίλους της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, οι όμιλοι διαμορφώνονται ως εξής:

1ος Όμιλος
1.ΚΑΟ Κορίνθου

2.Έσπερος ΑΟΠΑ

3.ΑΟ Ακράτας

Ανακοίνωσε Παναγιώτη Παπούλια ο Ολυμπιακός Βόλου


Παίκτης της ανδρικής ομάδας θα είναι για την επόμενη χρονιά ο Παναγιώτης Παπούλιας . Ο Παναγιώτης είναι 25 ετών , αγωνίζεται στη θέση του guard , έχει ύψος (1,88) ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου.

Νίκη Βόλου: Λύση της συνεργασίας με Παναγιώτη Παπούλια


Όπως όλα έδειχναν επαγγελματικοί λόγοι δεν επέτρεψαν στον Παναγιώτη Παπούλια να συνεχίσει στη Νίκη Βόλου, αποτελώντας έτσι παρελθόν από τους κυανόλευκους. Ο ικανός πλέι μέικερ, που συνεισέφερε τα μέγιστα στη φετινή πορεία ανόδου της Νίκης, δεν μπόρεσε λόγω εργασίας να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας με αποτέλεσμα να έρθει η λύση της συνεργασίας τους.

Δασταυρίδης:"Ήρθε η ώρα να αποκτήσει η Λάρισα ομάδα μπάσκετ στην Α1 Εθνική"


Σε συνέντευξη που έδωσε στον Άρη Γκουτρουμάνη στην εφημερίδα Ελευθερία ο Κώστας Δασταυρίδης εξηγεί όλες τις κινήσεις που έκανε για να δώσει το «παρών» στην Α1 Εθνική του μπάσκετ ο ΓΣΛ.

Το Πρόγραμμα του 1oυ Summer Basketball Tournament της Νίκης Βόλου


Περισσότεροι από 100 νεαροί αθλητές συνοδευόμενοι από προπονητές και γονείς θα πλημμυρίσουν το όμορφο Πήλιο σε μια ακόμη μπασκετική γιορτή που διοργανώνει η Νίκη Βόλου.

Δαναοί Τρικάλων:Τελετή λήξης με πανδαισία μπάσκετ (φώτο)


Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με πολλά χαμόγελα και με πανδαισία από μπάσκετ η σεζόν για την Ακαδημία των Δαναών Τρικάλων στο κλειστό της Μπάρας.

Η 12άδα της Εθνικής Γυναικών-Κώστας Κεραμιδάς "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητριών"


Τις 12 αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας (16-25 Ιουνίου) ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κεραμιδάς αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που έγινε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τα Highlights του 5ου τελικού Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 51-66


Με νίκες ολοκλήρωσε τους φιλικούς αγώνες στην Αθήνα ο Κεραυνός (φώτο)


Με δυο νίκες επί του Πανιωνίου ολοκλήρωσε τους φιλικούς αγώνες και το ταξίδι του στην Αθήνα ο Κεραυνός.

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός με νίκη μέσα στο ΣΕΦ



Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος με νίκη μέσα στο ΣΕΦ με σκορ 51-66 κάνοντας το 3-2 στην σειρά των τελικών.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός...................51-66
Δεκάλεπτα:17-14, 27-36, 37-57, 51-66
Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Μιλουτίνοφ 6, Πρίντεζης 4 , Παπανικολάου 7 (1), Μάντζαρης 6 (2), Σπανούλης 9 , Γκριν 4 , Μπιρτς, Γιανγκ 2, Παπαπέτρου 3(1), Αγραβάνης 10 (2).
Παναθηναϊκός  (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 2 , Τζέιμς 11 (1), Φελντέιν, Γκιστ 4, Γκάμπριελ 3(1), Ρίβερς 13(3), Φώτσης 3(1), Παππάς 10(2), Μπουρούσης 8, Καλάθης 12(2).