Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Το πανόραμα της 1ης Φάσης του "Eurobasket Women 2017" (Αποτελέσματα-Βαθμολογίες-Διασταυρώσεις)

Στην επόμενη φάση προκρίνονται απευθείας οι πρώτες ομάδες από τον κάθε όμιλο, που είναι οι Ισπανία-Τουρκία-Γαλλία-Βέλιο ενώ οι δεύτερες και τρίτες παίζουν μεταξύ τους αύριο Τρίτη 20/6 για τις άλλες 4 θέσεις ως εξής:

(1)Ουκρανία - Σλοβακία
(2)Ιταλία - Ουγγαρία
(3)Σερβία - Λετονία
(4)Ελλάδα - Ρωσία

22/06 Προημιτελικοί
Ισπανία -Νικητής   (3)
Τουρκία - Νικητής (4)
Γαλλία - Νικητής  (1)
Βέλγιο - Νικητής   (2)


Α' όμιλος (Χράντετς Κράλοβε) 
Βαθμολογία
Ισπανία.................5
Ουκρανία.............5
Ουγγαρία.............4
Τσεχία...................4

Τελετή λήξης για τις ακαδημίες του Γ.Σ.Σοφάδων


Την Τετάρτη 14/6 έγινε η τελετή λήξης της ακαδημίας του Γ.Σ. Σοφάδων με διάφορους διαγωνισμούς και επίδειξη των όσων έμαθαν τα παιδιά στη διάρκεια της χρονιάς.

Επικείμενη δημιουργία τμήματος μπάσκετ από ΑΣ Αναγέννηση 1904 και Ήφαιστο Καρδίτσας


Ο ΑΣ Αναγέννηση 1904 γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του την αίσια κατάληξη των επαφών με τους διοικούντες την ομάδα μπάσκετ του Ήφαιστου Καρδίτσας, τη συνεργασία υπό τη σκέπη της Αναγέννησης και την επικείμενη δημιουργία τμήματος μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που είναι κοινή των διοικήσεων του ΑΣ Αναγέννηση και του Ηφαίστου αναφέρει τα εξής:

Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Ταξιδεύουν σήμερα 19/6/2017 στην Αθήνα οι αθλητές μας οι γεννηθέντες 2000-2001-2002 για να δώσουν φιλικά παιχνίδια.

Σήμερα στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς 2η πρωταθλήτρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων.

Ο Άτλας πρωταθλητής του 20ου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ


Το Final Four του 20ου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ, που φιλοξενήθηκε μεταξύ 16 και 18 Ιουνίου στην Κω, ανήκει πλέον στην ιστορία. 

Εσωτερικοί αγώνες από το γυναικείο τμήμα του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»


Μεικτοί εσωτερικοί αγώνες από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στο πλαίσιο λήξης της μπασκετικής σεζόν 2016 – 2017, διοργανώνει μεικτούς εσωτερικούς αγώνες, όπου θα συμμετέχουν, γονείς κι αθλήτριες του τμήματος (γυναικεία ομάδα, νεάνιδες, κορασίδες - ακαδημία).

Έκλεισε η χρονιά για τις Ακαδημίες του Εθνικού Λάρισας (φώτο+vid)


Με μια πολύ όμορφη γιορτή στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου, έκλεισε η χρονιά για τις Ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ του Εθνικού Λάρισας. Οι αθλητές των ακαδημιών αγωνίστηκαν σε παιχνίδια τύπου …survivor με έπαθλα μπάλες, ενώ για όλους υπήρχαν παγωτά και χυμοί.

Τέλος σεζόν για τον ΚΡΟΝΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ(φώτο))


Η δεύτερη χρονιά του  Κρόνου Τυρνάβου έφτασε στο τέλος της.

Με πολλά παιχνίδια , βραβεύσεις και διαγωνισμούς  δίποντων και  τρίποντων αποχαιρέτησαν τις υποχρεώσεις τους και έδωσαν το ραντεβού για τον ερχόμενο  Σεπτέμβριο.

Παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις των Εθνικών ομάδων από την ΕΟΚ (Δηλώσεις)


Παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις των Εθνικών ομάδων από την ΕΟΚ και σε συνεργασία με την FF Group και την GSA.

Την Εθνική Ανδρών εκπροσώπησαν οι Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Βράβευση και του billkara.blogspot.gr από την Νίκη Βόλου ( Φώτο Βραβεύσεων)


Στα πλαίσια της δεξίωσης στους προπονητές, συνοδούς και τις διοικήσεις των ομάδων που συμμετέχουν στο  1ο Καλοκαιρινό Τουρνουά Μπάσκετ Νίκης Βόλου,  στον πανέμορφο χώρο του Portaria Hotel & Spa. οι διοργανωτές τίμησαν τον Βασίλη Ηλιόπουλο και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων , τον Γιάννη Βλάχο ,

Τέλος σεζόν για τον ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ -ΤΡΙΚΑΛΑ 2016


Το ΔΣ του ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ -ΤΡΙΚΑΛΑ 2016 με το κλείσιμο αυτής της χρονιάς θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην ακαδημία μας και να τους ευχηθούμε καλό καλοκαίρι.

Ο Χάρης Πλαφάς στους Γόμφους


Σύμφωνα με  πληροφορίες του http://billkara.blogspot.gr/ το κύμα μεταγραφών συνεχίζεται από τον Γ.Σ Γόμφων καθώς  απέκτησε τον Χάρη Πλαφά από τον Κρόνο Τρικάλων

Φωτορεποτάζ από την δεξίωση της Νίκης Βόλου στις ομάδες του 1o Νίκι Summer Basketball Tournament

Ξεκίνησε το 1o Νίκι Summer Basketball Tournament (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη μέρα στο 1o Summer Basketball Tournament που διοργανώνει η Νίκη Βόλου, με τους νεαρούς παίκτες όλων των ομάδων, που πραγματικά βιώνουν μια αξέχαστη και πρωτόγνωρη γι' αυτούς εμπειρία, να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους μέσα στο γήπεδο, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους πολλούς φιλάθλους που βρισκόταν στις εξέδρες του  κλειστού γυμναστηρίου Πορταριάς.

Τέλος Σεζόν για τον Γ.Σ.Σοφάδων

          

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων έκλεισε τη χρονιά 2016-2017 συνεπής στην ανοδική πορεία που διαγράφει τα τελευταία χρόνια . Μια χρονιά ορόσημο για το Καρδιτσιώτικο μπάσκετ, οι Σοφάδες δήλωσαν παρών, κάνοντας ένα κλικ παραπάνω με τη συμμετοχή του Γ.Σ.Σ. στον τελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο και την συμμετοχή για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο στα playoffsανόδου στην Γ εθνική κατηγορία.

Τέλος ο Κώστας Κομποδιέτας από τον πάγκο των Σοφάδων


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Κομποδιέτα , λόγω προσωπικού κωλύματος του ιδίου να παρευρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας. 

Απονομή πτυχίων στους διαιτητές καλαθοσφαίρισης Τρικάλων (σχολή 2017) Φώτο


Σε μια σεμνή γιορτή στο ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ την  Κυριακή 18/06/17, έγινε η απονομή των πτυχίων στους νέους διαιτητές καλ/ρισης Τρικάλων( σχολή 2017).

Ο Πάνος Σπανόπουλος στον Αιολικό


Η οικογένεια του Αιολικού δέχθηκε με πολλή χαρά την επιθυμία του Πάνου Σπανόπουλου να ενταχθεί στην ομάδα μας. Η μεταγραφή του από την Α.Ε.Κ. μας επιφέρει μεγάλη ευθύνη. 

Φοίβος Λάρισας:Έναρξη συνεργασίας με τον ιατρό Κομνό Γεώργιο


Ο Α.Ο. Φοίβος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας από την επόμενη σεζόν με τον ιατρό, ειδικευόμενο ορθοπαιδικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Γεώργιο Κομνό.