Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών


Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (Β’ Κατηγορία) φιλοξενείται στη Χαλκίδα από 15-24/7.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή στην κατηγορία των μεγάλων.

Ο Κεραυνός ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή


Ο Νίκος Παπαϊωάννου από την ΑΕΛ θα ενίσχυση από σήμερα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο την ομάδα του Κεραυνού. Σε δήλωση του μέλος της διοίκησης ανάφερε τα εξής:"ο στόχος μας είναι φέτος η αντρική ομάδα να απαρτίζεται επί το πλείστον με εφήβους. Καλή τύχη Νίκο στο νέο ξεκίνημα  σου ευχόμαστε να είσαι υγιής πάνω από όλα με πολλά καλάθια. Καλώς ήρθες στην ομάδα μας."
Να αναφέρουμε ότι παραχωρήθηκαν  από τον Κεραυνό στον Ερμή Αγιάς ο  Αγαπίου καθώς και οι Θανάσης και Βασίλης Φαρμάκης.

GAME 7 ΓΙΑ CAVALIERS ΚΑΙ WARRIORS


Εκπληκτικοί για τρεις περιόδους, οι Cavaliers νίκησαν τους Warriors, ισοφάρισαν τη σειρά και πηγαίνουν στην Oracle Arena για επική ανατροπή.

Το τελευταίο ματς της χρονιάς στο Cleveland, ήταν ο απόλυτος αγώνας επιβίωσης για τους Cavaliers. Όπως κέρδισαν στην Oracle Arena, έτσι κέρδισαν και στο Game 6 (115-101) των NBA Finals o LeBron James και η παρέα του, για να ισοφαρίσουν τη σειρά στο 3-3 και να τη στείλουν στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι τα ξημερώματα της Δευτέρας (03:00). Πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια μια ομάδα γυρίζει από το 3-1 και πηγαίνει σε έβδομο ματς...

Με τηλεοπτική κάλυψη τα φιλικά Ελλάδα-Τουρκία


Η Εθνική Ομάδα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες την προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Ιουλίου και μέρος της προετοιμασίας θα αποτελέσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις απέναντι στην Τουρκία.
Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Ιουνίου (18:15) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την γείτονα χώρα ενώ την Κυριακή 26 Ιουνίου (14:00) ο Φώτης Κατσικάρης και οι παίκτες του θα ταξιδέψουν στην Τουρκία για το εκτός έδρας φιλικό.
Η δημόσια τηλεόραση εξασφάλισε τα δικαιώματα για τη μετάδοση των δύο αγώνων και έτσι οι φίλοι της Εθνικής θα μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση από το σύνολο που περιλαμβάνει αρκετά νέα πρόσωπα.

ΠΗΓΗ: http://www.eurohoops.net/