Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Νίκη με ανατροπή ο Αιολικός επί της ΑΕΒΔ .

Ο Αιολικός παρά τις πολλές ελλείψεις επικράτησε με  69-60  της Α.Ε.Β.Δ. επιστρέφοντας στις νίκες στα πλαίσια της  23ης αγωνιστικής της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. , βελτιώνοντας τη βαθμολογική του θέση.

Άλμα παραμονής για τον Φοίβο, 66-75 την ΕΑΛ (Φώτο+vid)

Μία υπεροπολύτιμη νίκη στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορά, πήρε ο Φοίβος , ο οποίος επικράτησε με  66-75 κόντρα στην ΕΑΛ καλύπτοντας και την διαφορά του πρώτου γύρου.

Κατεβαίνει με μισή ομάδα κόντρα στον ΑΟΤ η Αγριά.

Με επτά βαρβάτες απουσίες θα παραταχθεί αύριο στα Τρίκαλα για τον αγώνα με τον ΑΟΤ η Αγριά.

Ν. Κεραυνός - Απόλλων Λάρισας 73-46 (Ημιτελικός παιδικού Λάρισας)

Ο Ν. Κεραυνός  επικράτησε στον πρώτο χρονικά ημιτελικό παίδων Λάρισας του Απόλλωνα  με 73-46 και πέρασε στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας .

Σπάρτακος - Ικαρος Νεάπολης 55-38 (Ημιτελικός παιδικού Λάρισας)

Ο Σπάρτακος ανεβάζοντας στροφές από την αρχή του αγώνα  , επικράτησε στον ημιτελικό παίδων Λάρισας του Ίκαρου Νεάπολης  με 55-38 και πέρασε στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας .

21η νίκη για την Ανόρθωση που επικράτησε εύκολα της Καλαμπάκας 84-57.

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ανόρθωση, τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α1' ΕΣΚΑΘ, καθώς επικράτησε εύκολα για την 23η αγωνιστική του Α.Ο. Καλαμπάκας  με σκορ 84-59 και έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Γ΄Εθνική. 

Μεγάλο «διπλό» στο Βόλο κόντρα στον Ίωνα για την ΑΕΛ

Σπουδαία νίκη για την 23η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ πέτυχε η ΑΕΛ στο Βόλο, επικρατώντας του Ίωνα με 53-60

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α1 ΕΣΚΑΘ 26/3/2022

         

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ, είναι τα εξής:

Ήττα στη Λαμία για τη Νίκη Βόλου - Δηλώσεις προπονητών (Φώτο+vid)

Η ομάδα της Νίκης Βόλου γνώρισε την ήττα στο Χαλκιοπούλειο με 82-71 από τον Έσπερο Λαμίας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Διπλό στη Λάρισα οι Δαναοί, 58-72 το Ν. Κεραυνό

Οι Δαναοί κέρδισαν στο κλειστό του Αλκαζάρ το Νέο Κεραυνό Λάρισας , που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις , με σκορ 72-58, έχοντας από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα και μάλιστα με σημαντικές διαφορές.

Επέστρεψε στις νίκες ο Μύτικας 68-54 τον Γ.Σ.Βόλου.

Σε ένα όμορφο ματς για την 23η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ, παρά τις απουσίες του (Σαριμπαλίδης, Μηλιώνης Ν., Τοπαλούδης, Τσιοκάνης, Ριζούλης), ο Μύτικας πήρε δίκαια την νίκη με σκορ 68-54 κόντρα στην νεανική ομάδα του Γ.Σ.Βόλου.

Επιβλητική νίκη για τον Αίολο/Γόμφοι κόντρα στον ΣΚ Ιωάννινα (Φώτο+vid)

Στις νίκες επέστρεψε ο Αίολος/Γόφμοι, αφού για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής επιβλήθηκε με 91-70 τον ΣΚ Ιωαννίνων.

Τα ζευγάρια των τελικών φάσεων παίδων και εφήβων Θεσσαλίας.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι , στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παλαμά, η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.Σ.ΚΑ.Θ και των προημιτελικών και ημιτελικών αγώνων του πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Σ.ΚΑ.Θ και τα ζευγάρια που αναδείχθηκαν,  σύμφωνα με πληροφορίες του billkara. blogspot είναι τα εξής:

Αποτελέσματα ημιτελικών παιδικού Λάρισας (26/3/2022)

         
Τα αποτελέσματα των ημιτελικών του πρωταθλήματος Παίδων Λάρισας είναι:

Πέρασε και από το Ναύπλιο ο Α.Σ. Καρδίτσας.


Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία για την 24η αγωνιστική της Α2 Ανδρών η Καρδίτσα επικράτησε του Οίακα στο Ναύπλιο με 106-40.

Πρόγραμμα - αποτελέσματα Α1 ΕΣΚΑΘ 26/3/2022 (Συνεχής ενημέρωση)

 

Α1 ΕΣΚΑΘ

Ζωντανά στις 17:00 ο αγώνας Ίωνας - ΑΕΛ (Α1 ΕΣΚΑΘ)