Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Τα “highlights” του αγώνα Μπάκεν Μπέαρς-Άρης 78-92


Μπάκεν Μπέαρς-Άρης 78-92 για το Basketball Champions League


Ο Άρης με καλύτερο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά τέταρτο δεκάλεπτο, στο οποίο βρήκε και τα εύστοχα τρίποντα που ήθελε, πήρε την εκτός έδρας νίκη από την Μπάκεν Μπέαρς με το τελικό 78-92, στο πλαίσιο της 9ηςαγωνιστικής του Basketball Champions League.

ΕΟΚ: Ζήτησε εγγυήσεις για την ασφαλή παρουσία των ομάδων στη Σαμσούντα


Η διοίκηση της ΕΟΚ μετά και το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς λόγω της προγραμματισμένης συμμετοχής της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 της Σαμσούντας (16-22/12).

Αύριο αναχωρεί για τη Σαμσούντα η Εθνική Εφήβων (ονόματα 12αδας)


Η Εθνική Εφήβων αναχωρεί αύριο με τελικό προορισμό τη Σαμσούντα, προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 (16-22/12).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βλασσόπουλος, ανακοίνωσε την δωδεκάδα μετά την πρωινή προπόνηση, με τους Διογένη Γοργόνη, Δημήτρη Καραμανώλη και Χάρη Λιούνη να μένουν εκτός αποστολής. «Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τα τρία παιδιά για την ιδιαίτερα σημαντική τους βοήθεια όλο αυτό το διάστημα. Ήταν άψογοι και είμαι σίγουρος πως θα τους δούμε και στο μέλλον με το εθνόσημο», τόνισε ο Βλασσόπουλος.