Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Πρεμιέρα αύριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων U16 (Β’ Κατηγορίας).


Σε λιγότερες από 24 ώρες, η Εθνική Ομάδα Kορασίδων, ξεκινάει την προσπάθεια της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 (Β’ Κατηγορίας) στην Οραντέα της Ρουμανίας (5-14 Αυγούστου). Στην αυριανή (5/8) πρεμιέρα αντίπαλος της είναι η Ουκρανία (6μμ).

Νέο ξεκίνημα για τον ΓΣΛ - Δηλώσεις του νέου προέδρου και του προπονητή


Ένα νέο εγχείρημα μόλις ξεκινά. Ένα εγχείρημα φιλόδοξο, όπως επισήμαναν στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν χθες οι κ. Δασταυρίδης και Μπουλιάκης, με στόχο ο Γυμναστικός να ξαναβρεί τη χαμένη του αίγλη και να χαρίσει ξανά μεγάλες στιγμές στους Λαρισαίους φίλους του μπάσκετ.

Δηλώσεις του νέου προέδρου του Γυμναστικού Κώστα Δασταυρίδη :

«Η ομάδα κατάφερε να πάει στην Α2. Εκεί ανήκουμε, εκεί θα παίξουμε. Όλη η προετοιμασία είναι για την Α2 γεμάτη φιλοδοξίες. Θέλουμε αξιοπρέπεια και σεβασμό από τους αντιπάλους, θέλουμε την ολοκληρωμένη υποδομή για τον ΓΣΛ και από κει και μετά θα βάλουμε άλλους στόχους εν καιρώ. Η ομάδα θα είναι 12μελής, δηλαδή πλήρης απ’ όλες τις πλευρές, έτσι ώστε να έχουμε το σεβασμό των αντιπάλων μας πάντα.

Ανακοίνωση της ΑΕΛ για τους βανδαλισμούς στο γυμναστήριο του 33ου Δημοτικού Σχολείου


Η διοίκηση και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής μπάσκετ και βόλεϊ της Α.Ε.Λ. επιθυμούν να εκφράσουν τη θλίψη τους για την πρωτοφανή είδηση του βανδαλισμού στο γυμναστήριο του 33ου Δημοτικού Σχολείου.

Το γυμναστήριο αυτό από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, φιλοξενεί νεαρούς μαθητές και μαθήτριες που φορώντας τα βυσσινί προπονούνται καθημερινά μαθαίνοντας το αγαπημένο τους άθλημα από τους προπονητές των τμημάτων μας.

Ως Α.Ε.Λ. καταδικάζουμε απερίφραστα το συμβάν, και έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τον διευθυντή του Σχολείου κ.Σωτ. Αντωνιάδη, ώστε να σταθούμε αρωγοί στην αποκατάσταση των ζημιών και η νέα σχολική χρονιά να βρει ξανά τα παιδιά της περιοχής της Νέας Σμύρνης στις προπονήσεις τους.

Εκ του Δ.Σ. της Α.Ε.Λ.

Πρώτη αγωνιστική μπάσκετ ολυμπιακών αγώνων 2016

Τουρνουά ανδρών Καλαθοσφαίριση
Α'ΟΜΙΛΟΣ      
   Αυστραλία -Γαλλία      Σάβ, 6 Αυγ 8:15 μ.μ.      
          Κίνα - ΗΠΑ             Κυρ, 7 Αυγ 1:00 π.μ.   
  Βενεζουέλα - Σερβία     Κυρ, 7 Αυγ  4:30 π.μ.

Β'ΟΜΙΛΟΣ
Βραζιλία   -  Λιθουανία    Κυρ, 7 Αυγ 8:15 μ.μ.
    Κροατία - Ισπανία       Δευ, 8 Αυγ 1:00 π.μ.  
  Νιγηρία -  Αργεντινή    Δευ, 8 Αυγ  4:30 π.μ.


Τουρνουά γυναικών Καλαθοσφαίριση
Α'ΟΜΙΛΟΣ      
     Τουρκία -Γαλλία       Σάβ, 6 Αυγ 6:00 μ.μ.      
 Βραζιλία - Αυστραλία  Σάβ, 6 Αυγ  11:30 μ.μ.   
Λευκορωσία - Ιαπωνία Κυρ, 7 Αυγ  1:45 π.μ.

Β'ΟΜΙΛΟΣ
         Κίνα -Καναδάς      Σάβ, 6 Αυγ 6:00 μ.μ.
        ΗΠΑ - Σενεγάλη     Σάβ, 6 Αυγ  11:30 μ.μ.  
      Σερβία - Ισπανία      Κυρ, 7 Αυγ  1:45 π.μ.

Δηλώσεις Χατζηβασιλείου-Χατζηλεοντή για το Ευρωπαϊκό Κορασίδων


Λίγο πριν επιβιβαστούν στο πούλμαν για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με τελικό προορισμό την Οραντέα της Ρουμανίας δύο αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας των Κορασίδων, η Ιωάννα Χατζηβασιλείου και η Ιωάννα Χατζηλεοντή , μίλησαν στο www.basket.gr.

Ανακοίνωσε Μανώλη Γεωργάκη ο Αστέρας Λάρισας!


"Ο Μανώλης Γεωργάκης είναι το έκτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα. Ο έμπειρος αθλητής παίζει σε όλες τις περιφερειακές θέσεις και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ολύμπια Λάρισας στον Απόλλων Καλαμαριάς και στον Κεραυνό Λάρισας. Με την εμπειρία και την αξία του αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας να επιτύχει τους φετινούς στόχους της.

Μανώλη καλωσόρισες στην οικογένεια του Αστέρα!"