Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Ο Γιάννης Τσίμας δεν ξέχασε τους παλιούς του παίχτες στον Α.Ο.Καλαμπάκας

Ο Γιάννης Τσίμας , που είναι πλέον προπονητής των Μάγων , δεν ξέχασε τα 3 χρόνια που είχε στον Α.Ο.Καλαμπάκας και θέλοντας να συγχαρεί τους παλιούς του παίχτες για την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια , αλλά και την επιτυχία που είχαν μαζί με την  συμμετοχή της ομάδας στα πλεϊ οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ, τους έκανε το τραπέζι σε γνωστή ταβέρνα της πόλης  , ευχαριστώντας τους για την αγάπη και την στήριξη τους στο πρόσωπό του όσο ήταν στην ομάδα.

Επιστροφή Σπυρόπουλου στη Λάρισα αυτή τη φορά για τον Ερμή Αγιάς


Ο Ερμής Αγιάς ανακοίνωσε  την απόκτηση του  Τάσου Σπυρόπουλου που πέρυσι βοήθησε τον Χολαργό στην άνοδο στην Α1 Εθνική και είναι ένας παίκτης τον οποίο  γνώριζει καλά ο Στέφανος Πέρκος από την συνεργασία τους στον ΓΣΛ το 2016-17.

Σπάρτακος Τρικάλων - Μάγοι 35-40 (Μίνι Τρικάλων)

Σπάρτακος Τρικάλων -  Μάγοι .......35-40
Διαιτητής: Φασούλας Κ. - Γκότας Α.
Δεκάλεπτα: 4-10, 16-14, 28-27, 35-40
Σπάρτακος Τρικάλων (Κατσανός Κ) Πουλιανίτης Δ., Λιάκος , Αλευράς, Καραμέτας , Φούσκας , Πουλιανίτης Χ., Πουλιανίτης Μ., Χαραλάμπους ,  Μανθόπουλος Μ., Μανθόπουλος Α., Μίσιος.
Μάγοι  (Πασχάλης ) Γιώτας , Παπαχρήστος , Παπαδόπουλος , Μαντζάνας, Σακκάς , Μπεσλεμές, Καραγεώργος, Πασχάλης ,  Μπαρμπούτης , Τσίγκας ,  Ζηντζιόβας,  Παπαγιάννης.

Κρόνος - Αίολος (2) 45-52 (ΜίνιΤρικάλων)

Κρόνος - Αίολος (2).......45-52
Δεκάλεπτα: 7-14, 25-29, 38-40, 45-52.
Διαιτητής: Κουτιβής - Γκαγκαστάθης.
Κρόνος (Τσεπας)  Αργυρόπουλος Γ., Αργυρόπουλος Στ.,  Οικονόμου Ι., Τσιάρας, Οικονόμου Ορ., Χαβύλας
Αίολος (2) ( Παλάτος) Παπαδήμας , Λιάκος , Λιούτας , Χλωρός , Καρατζάς,  Ντόβας , Χαχαλης , Παπαευθυμίου , Κωτούλας ,Μπουρούσης,  Δούγας ,  Μπάμπαλης.

Αίολος- ΑΕΤ B.C. 46-32 (ΜίνιΤρικάλων)

Αίολος-ΑΕΤ B.C. .............46-32
Δεκάλεπτα: 19-10, 33-18, 39-28, 46-32
Διαιτητής: Μητρόπουλος - Μιχαηλίδης
Αίολος (2)  ( Ευαγγελακόπουλος-Μπραχάλας) Παπαδήμας, Καρατζάς, Xαχαλής , Χλωρός, Παπαευθυμίου, Παπαβασιλείου,  Ντόβας , Κωτούλας , Μπουρούσης, Δούγας , Μπάμπαλης , Μπετσιμέας, .
ΑΕΤ B.C.  (Γκότας Χ.-Αλεξανδρόπουλος) Σαβουλίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπαμπούρης Κ., Μπαμπούρης Α., Καρκανιάς, Λαναράς, Μπατατέγας , Δήμτσας, Κωστούλας.

4ο καλοκαιρινό basketball camp από τον Μύτικα Λάρισας.


Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Α.Σ. ΜΥΤΙΚΑΣ διοργανώνει basketball camp για τα παιδιά της ακαδημίας του και όχι μόνο.

Προπονητικό καμπ για μικρές ηλικίες από τους Δαναούς Τρικάλων


Το διάστημα από την Δευτέρα 18 Ιουνίου έως την Κυριακή 22 Ιουλίου, οι Δαναοί θα πραγματοποιήσουν προπονητικό καμπ τόσο για όσα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου επιθυμούν αλλά και για παιδιά εκτός συλλόγου που θέλουν να βελτιωθούν προπονητικά αυτό το διάστημα.
Στόχος, η ατομική βελτίωση και η ομαδική συνεργασία στις μικρές ηλικίες.

7ο καλοκαιρινό αθλητικό Camp από τον Γ.Σ.Βόλου


Για 7η συνεχόμενη χρονιά, ο Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ υλοποιεί ένα ειδικό πρόγραμμα για παιδιά προσφέροντάς τους την δυνατότητα να ασχοληθούν τους θερινούς μήνες με τον αθλητισμό  - ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Καλοκαιρινό Camp από τον Γ.Σ.Νίκαιας

Ο Γ.Σ.Νίκαιας διοργανώνει Καλοκαιρινό Camp ενδυνάμωσης - τεχνικής κατάρτισης σε τρεις περιόδους που είναι οι εξής:

Παραμένει στο τεχνικό τιμ του Α.Σ.Καρδίτσας ο Κώστας Κομποδιέτας


Με ανακοίνωσή του ο Α.Σ.Καρδίτσας έκανε γνωστή την συνέχιση της συνεργασίας με τον Κώστα Κομποδιέτα στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας.

Επιτυχημένο 3ο Τουρνουά 3on3 της Ακαδημίας Μπάσκετ των ΤΙΤΑΝΩΝ Αλμυρού.(φώτο)


Το «κάθε χρόνο και καλύτερα» ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαιρινό τουρνουά 3 on 3 των ΤΙΤΑΝΩΝ Αλμυρού, που έγινε για 3η συνεχόμενη χρονιά ,το Σάββατο 9 Ιουνίου και που ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την μεγάλη του συμμετοχή.

Αφιερωμένη στην μικρή Ελένη η τελετή λήξης του Basketball Club Larissa 2017


Τελετή λήξης για την Ακαδημία του Basketball Club Larissa 2017,αφιερωμένη για την μικρή Ελένη όπου δίνει τον δικό της αγώνα , έγινε σε γνωστό μαγαζί στο στενάκι της Φρίξου στο κέντρο της Λάρισας την Τρίτη 12/6.

Ξεκινάνε σήμερα τα τουρνουά του Ολυμπιακού Καρδίτσας


Σε πλήρη αγωνιστική εξέλιξη τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Καρδίτσας , με τους προπονητές τους να διοργανώνουν δύο τουρνουά για τα κορίτσια αλλά και τα αγόρια του Συλλόγου.