Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Δηλώσεις Απόλλωνα Δεληγεώργη ως παίκτης της ΑΕΛ


Η δήλωση  του νέου αποκτήματος της ΑΕΛ  Απόλλωνα Δεληγεώργη:
"Χαίρομαι που τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι στην ομάδα της ΑΕΛ, από την πρώτη μου επαφή με τους ανθρώπους της διαπίστωσα ότι γίνεται μια πολύ σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια για να πάει καλά η ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ΑΕΛ που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και εγώ με τη σειρά μου είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δουλέψω σκληρά έτσι ώστε η ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Εύχομαι ότι η συμμετοχή μου στην ομάδα θα έχει χαρακτήρα αμοιβαίων απολαβών, συμβάλλοντας τόσο στην εξέλιξη της ομάδας, όσο και της προσωπικής μου."

Υποδοχή της Εθνικής Νεανίδων στο "Ελ.Βενιζέλος"- Φωτορεπορτάζ


Με έπαθλο το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι από το Σεράγεβο η Εθνική Νεανίδων.

Την αποστολή υποδέχτηκαν στο «Ελ.Βενιζέλος» ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, που ήρθε από την Πάτρα γι’ αυτό το σκοπό και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αριστείδης Γολέμης. Αμφότεροι συνεχάρησαν τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ για την επιτυχία που φέρνει την Εθνική και πάλι στη μεγάλη κατηγορία. Τις «ασημένιες» Νεανίδες περίμενε στο αεροδρόμιο και μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ήταν εκεί και η Εθνική Κορασίδων που πρόσφερε στις αθλήτριες λουλούδια.

Δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Νεανίδων Γιάννη Γερεουδάκη μετά τον τελικό με την Σουηδία.


Η Εθνική Νεανίδων μπορεί να γνώρισε την ήττα από τη Σουηδία στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 (Β’ Κατηγορίας), αλλά το ζητούμενο για την Ελλάδα ήταν η άνοδος στην Α' Κατηγορία.

Ο στόχος, λοιπόν, επετεύχθη και με το παραπάνω και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γερεουδάκης μόνο καλά λόγια είχε να πει για την προσπάθεια που έκαναν οι αθλήτριες σε όλο το τουρνουά.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα της Εθνική Νεανίδων με την Σουηδία.



Ασημένιο μετάλλιο για την Εθνική Νεανίδων.


Τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Β’ Κατηγορίας που ολοκληρώθηκε στο Σεράγεβο κατέλαβε η Εθνική Νεανίδων.

Στον τελικό ηττήθηκε με 62-47 από τη Σουηδία, ωστόσο, πέτυχε το στόχο της που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Α’ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτή ήταν και η μοναδική ήττα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη διοργάνωση που συνολικά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις κατακτώντας στο ασημένιο μετάλλιο.