Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Α.Σ.Καρδίτσας: Ο προπονητής Γιάννης Χασιώτης τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών


«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή μπάσκετ Γιάννη Χασιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει ως τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου. Πρόκειται για ένα νέο σε ηλικία αλλά πλούσιο σε κατάρτιση και εμπειρίες προπονητή, ο οποίος θα έχει την πλήρη ευθύνη για το προπονητικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής και των «μικρών» αγωνιστικών ομάδων. Με χαρά τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία και παραγωγικό έργο».

Δέκατη αγωνιστική στο 20ο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ (Τελική Βαθμολογία)


Στην τελευταία αγωνιστική έγινε η ανατροπή στον Νότιο όμιλο, ο ΠΑΣΚΑ τερμάτισε πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα και εξασφάλισε απευθείας την πρόκρισή του στην τελική φάση του 20ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ που θα διεξαχθεί 16-18/06 στην Κω.

Στην Ιταλία για φιλικά η Εθνική Γυναικών


Η Ρώμη είναι ο επόμενος σταθμός της Εθνικής Γυναικών, όπου αύριο (7.30μ.μ.) και το Σάββατο (7μ.μ.) θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας με αντίπαλο την Ιταλία.

Στο 1ο Summer Basketball Tournament της Νίκη Βόλου ο Α.Ο Αστέρας Λάρισας

O Α. Ο Αστέρας θα έχει την τιμή να λάβει μέρος στο 1ο Summer Basketball Tournament , που διοργανώνει η ομάδα της Νίκη Βόλου και θα λάβει χώρα από τις 18/6/2017 εως 20/6/2017 στην Πορταριά του Πηλίου .

Αγαγιώτου και Τσάλας Διαιτητές Γ' Εθνικής μετά το Σεμινάριο Επιλογής (Προστάζ) Διαιτητών 2017.


Η ΟΔΚΕ το διήμερο 27-28 Μαΐου πραγματοποίησε στην Αθήνα, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αττικής, το Σεμινάριο Επιλογής (Προστάζ) Διαιτητών 2017.
Από τους προτεινόμενους υποψηφίους διαιτητές, από τους Συνδέσμους όλης της χώρας περάτωσαν με επιτυχία τις εξετάσεις οι παρακάτω 27 διαιτητές: